Islandsgatan 14

Kungsängen, Uppsala Se på karta

2 875 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2005-2007
Förening
HSB BRF 97 Kungsängsporten i Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 727 kr/mån
Driftkostnad
10 680 kr/år
Pris/m²
37 338 kr/m²
Antal besök
2 425
Dagar på Hemnet
10

Söker du efter en modern lägenhet med perfekt pendlarläge i en stabil bostadsrättsförening? Då är denna 3:a något för dig! Lägenhetens läge i början av området Kungsängen erbjuder en uteplats mot innergården med förmiddagssol och en öppen planlösning.

Lägenheten erbjuder ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket är inrett med vita släta köksluckor, svart laminatskiva och grå mosaik ovanför, maskinell utrustning i vitt. I köksdelen finns en matplats för 6 middagsgäster. Tack vare den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet bildar de tillsammans en naturlig umgängesplats för många gäster. Vidare finner ni två bra sovrum i olika storlekar varav det större har utgång till lägenhetens uteplats. Badrummet går i svart/vitt med helkaklade vita väggar och klinkergolv samt en fondvägg i svart mosaik och är inrett med handfat, spegelskåp och dusch med vikbara glasväggar. Här finns även tvättmaskin, högskåp med spegel samt handdukstork. Gott om förvaring i hall, klädkammare, garderober i det större sovrummet och även ett externt förråd som ligger i markplan.

HSB Brf 97 Kungsängsporten är en mycket välskött bostadsrättsförening och är belägen i de främre delarna av Kungsängen. Denna förening är stor med 145 st bostadslägenheter i varierande storlekar och 82 bilplatser i garage under huset. I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett kollektivt avtal för TV/Bredband (250/100 Mbit/s) och IP-telefoni som kostar 148 kr/mån. I föreningen finns fyra tvättstugor, ett nyinrett övernattningsrum, cykelförråd, barnvagnsrum och hobbyrum. På den gemytliga innergården finns en lekplats och flera sittbänkar. Denna proaktiva förening har, förutom införande av individuell mätning av varmvatten, även monterat solceller på taket, upphandlat ett gemensamt elavtal för sina medlemmar och inrett ett övernattningsrum sedan huset stod klart 2007.

Detta stadsnära läge ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån och vår vackra stadspark. Vidare är det kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör detta till ett utmärkt läge för pendlaren. På Islandsgatan 14 har du mataffären Willys i närområdet och Citys breda utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger finns inom bekvämt promenadavstånd. Utöver en stor matbutik finns bland annat gym, restauranger och skönhetssalonger i området. I området ligger även Mjölnarparken och Anna Petrus park samt flera förskolor. Inom gångavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Katarina Wiksell

Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Katarina Wiksell, Mäklarhuset Uppsala
0701912181