Sågargatan 15A, 753 18 UPPSALA

Kungsängen, Uppsala Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Karl XI, Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 476 kr/mån
Pris/m²
39 444 kr/m²

Välkommen till en mycket tilltalande 3:a på 81 kvm, med utmärkt planlösning och två balkonger i olika väderstreck. Bostaden är så gott som ny då huset är byggt 2016, vilket innebär en stilren interiör med gedigna material, modern utrustning och fräscha ytskikt. Ljusinsläppet är generöst från många och höga fönster, också åt två håll.

Planlösningen är genomtänkt med stora rum och en välbalanserad öppenhet mellan kök och vardagsrum, som bildar en sammanhållem sällskapsdel samtidigt som köket är ett eget utrymme tack vare arbetsdelen med tv-vägg mot vardagsrummet. Den här lösningen skapar också genomgång runt matplats, kök och vardagsrum.

Sovrummen är bra placerade på varsin sida om badrummet och inte vägg i vägg. Båda är ljusa och praktiska med bra förvaring. Hela lägenheten är ljust inredd och har robust parkettgolv. Badrummet har förstås klinkergolv och är helkaklat.

De två balkongerna ger fina möjligheter att njuta av sol och värme samt valmöjligheter att sitta ute med utsikt mot framsidan och vägen, eller mysa på balkongen mot den lugna gården. Båda balkongerna har plats för fikabord, på den större ryms även lite bekvämare loungemöbler.

Till varje lägenhet hör ett varmförråd i källarplanet. Föreningen har utrymme för barnvagn, rullator och permobiler, inkl. laddningsuttag i garage- och källarplan. Cykelställ finns både i garaget och på den gemensamma innergården som är trevlig med fina gräs- och lekytor. 43 garageplatser finns att hyra via kö.

Bostaden ligger i Kungsängen vilket ger ett centralt läge strax sydöst om Uppsalas centrum. Härifrån går det snabbt att promenera eller cykla in till stadskärnan, shopping och nöjen. Det är även nära till Akademiska sjukhuset tvärs över ån, och till Kungsleden som snabbt tar dig ut på E4.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala