Sågargatan 9B

Kungsängen, Uppsala Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Gustav Vasa
Om föreningen
Avgift
4 358 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
39 941 kr/m²
Antal besök
3 451
Dagar på Hemnet
27

Välkommen hem till denna generösa och exklusiva genomgångstrea på våning fem av sju. Här bor ni i en ytterst välplanerad bostad med fina utrustnings- och materialval, minimal insyn, stora ljusinsläpp samt två enastående balkonger, varav en inglasad, som tillsammans ger er sol från morgon till kväll.

I bostaden har ni ett utmärkt socialt utrymme mellan kök och vardagsrum vilket präglas av generös golvyta samt flera stora ljusinsläpp i två väderstreck. Lägg där till ca 2,5 m i takhöjd vilket bidrar till känslan av rymd. Vardagsrummet upplevs luftigt, är mycket lättmöblerat och leder er ut till en nio kvm stor inglasad balkong med sol från morgon till eftermiddag. Köket erbjuder kvalitativ köksutrustning, har plats för matbord och är försett med ett förråd. Bostaden har två rymliga och lättmöblerade sovrum vilka båda är utrustade med speglade skjutdörrsgarderober. Det ena sovrummet leder er dessutom ut till tolv kvm balkong med sol från eftermiddag till kväll. Badrummet är helkaklat med utrustning bestående av bland annat golvvärme, regndusch, tvättmaskin och torktumlare. Slutligen har ni en hall vilken erbjuder gott om förvaring tack vare skjutdörrsgarderob. Till bostaden hör dessutom ett förråd beläget i källarplan. Utöver detta har föreningen dessutom en 160 kvm stor takterrass komplett med möblemang och orangeri för föreningens medlemmar att nyttja.

Här bor ni med fantastiskt läge med närhet till härliga promenadstråk längs Fyrisån, Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor och planteringar samt grönområden kring Stadsparken. Via gång- och cykelbro till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till matbutik, frisör och restauranger, caféer och förskola. Ett populärt område för alla åldrar och med Anna Petrus park runt hörnet. Det är även perfekt läge för er som pendlar med närhet till Resecentrum och Kungsgatan som tar er enkelt mot E4:an. Endast ca tio minuters promenad till stadskärnan och allt vad staden har att erbjuda!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala