Tullgarnsgatan 23

Kungsängen, Uppsala Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Ja
Byggår
2012
Avgift
3 827 kr/mån
Driftkostnad
9 000 kr/år
Pris/m²
34 880 kr/m²

Välkommen hem till en rymlig trea på våning fem av sju. Här bor ni med två badrum, inglasad balkong, stora ljusinsläpp och en genomtänkt planlösning. Bostaden är del brf Valhall vilket är en stabil och välskött förening där månadsavgiften sänktes med 10 % i januari 2020.

Genom säkerhetsdörren möts ni av en praktisk hall med klinkergolv och gott om förvaring i tre garderober och ett städskåp. Härifrån når ni dessutom bostadens ena badrum vilket är utrustat med dusch och wc. Vidare genom hallen når ni kök och vardagsrum som är sammanlänkade i en öppen planlösning. Köket består av modern utrustning i ljusa toner och vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för både soffhörna och matbord invid de stora fönsterpartierna. Detta rum utgör bostadens hjärta varifrån ni når ut såväl till balkong som till bostadens båda sovrum. Balkongen är inglasad, har trall på golvet och nås från både kök/vardagsrum samt det större sovrummet. De två sovrummen är båda smart planerade med generösa golvytor. Det ena sovrummet har dessutom utgång till balkongen samt dörr mot det ena badrummet. Bostadens andra badrum är, förutom dusch och wc, även utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni med fantastiskt läge med närhet till härliga promenadstråk längs Fyrisån, Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor och planteringar samt grönområden kring Stadsparken. Via gång- och cykelbro till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till matbutik, frisör och restauranger, caféer och förskola. Ett populärt område för alla åldrar och med Anna Petrus park runt hörnet. Det är även perfekt läge för er som pendlar med närhet till Resecentrum och Kungsgatan som tar er enkelt mot E4:an. Endast ca tio minuters promenad till stadskärnan och allt vad staden har att erbjuda!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala