Nyproduktion

Karins väg - BRF Terrassen #15

Kungsberget, Sandviken Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2021
Planerat tillträde
September 2021
Förening
BRF Terrassen i Kungsberget
Om föreningen
Avgift
2 555 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
24 388 kr/m²
Nyproduktion

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Nu till sommarhalvåret planerar Kungsberget också satsning på cykling och andra sommaraktiviteter.
I barnvänliga Kungsberget, vid Terrassen, planeras byggnation av 16 lägenheter med genomgående hög standard och inflyttning 1:a december i år. Det är många skidgäster i Kungsberget som bokar boende på Terrassen och trivs med området. Terrassen 9-24, 16 lägenheter om 38 kvm, har haft under vintersäsongen 20/21 en genomsnittlig hyresintäkt på 85 000 kr per lägenhet innan Kungsbergets avdrag för provision.
Den nyproducerade lägenheten om 49 kvm har en bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Via hallen inkl. torkskåp finns ingång till ett duschrum och balkong finns i anslutning till vardagsrummet.
I anslutning till lägenheten på BRF Terrassen kommer det att uppföras en gemensamhetsbyggnad om 79 kvm med relaxavdelning inkl. bastu, tvättmaskin, torktumlare samt förråd och verkstad för cykel.
I köpeskillingen ingår nya monterade inventarier och husgeråd som är anpassat efter Kungsberget uthyrningskrav och allting är klart vid inflyttning.
Under säsongerna 2017-2019 ökade Kungsberget mest av alla skidorter i Sverige med +31%, +25% & +10% vad gäller antal gästnätter. Vintersäsongen 20/21 var Kungsbergets rekordår vad gäller skidgäster som hyr boenden. Kungsberget är Mälardalen & Stockholms närmaste skidort!
Kontakta Gustav på Fastighetsbyrån för mer information och bokning av lägenhet, varmt välkommen.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Sandviken