Fridhemsgatan 64A ö.g.

Kungsholmen, Stockholm Se på karta

7 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
91 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1903
Förening
BRF Kättingen 25
Om föreningen
Avgift
5 959 kr/mån
Driftkostnad
3 336 kr/år
Pris/m²
82 363 kr/m²
Antal besök
1 821
Dagar på Hemnet
8

-91 KVM GOLVYTA- 61KVM BOA + 30 KVM BIA- EGEN TRÄDGÅRD MED UTEPLATS- Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet med radhuskänsla på Fridhemsgatan 64a i ett mysigt gårdshus uppfört 1903/1905. En synnerligen unik lägenhet i suterräng med stora fönster som vetter mot föreningens bortre gårdsyta. Egen trädgård med uteplats (nyttjanderätt) som blir en egen oas som är helt underbar under sommarhalvåret. Uteplatsen rymmer sittgrupp och går att göra riktigt fin med växtligheter. I trädgården finns idag en sandlåda och här går även att möblera med både loungemöbler eller varför inte bjuda in till grillkväll och duka upp med långbord.

Lägenheten är en kombination av ett modernt boende med moderna materialval, genomgående spotlights och tidstypiska detaljer så som djupa fönsternischer från husets uppförande. Här erbjuds stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som passar perfekt för sociala tillställningar. Master bedroom med en helt otrolig walk in closet som andas lyx och rymmer det mesta med platsbyggd förvaring, en dröm som måste upplevas på plats. Ett mindre rum som passar perfekt som barnrum eller hemmakontor som också har mycket förvaring.

Brf Kättingen 25 grundades 1920 och ombildades från en bostadsförening till en bostadsrättsföreningen hösten 2020. Brf kättingen 25 är en äkta föreningen som äger marken och består utav 42 lägenheter och en lokal fördelat på två bostadshus. Gemensamma utrymmen så som tvättstuga i källare och cykelställ på gården finns. Föreningen har även en gemensam innergård med utemöbler och växtligheter.

På Fridhemsgatan 64a bor du på det optimala läget på Kungsholmen precis invid Fridhemsplan som erbjuder det mesta och fina promenadstråk längs Barnhusviken, en perfekt kombination av citypulsen och naturlugnet. Här bor du granne med populära Västermalmsgallerian som har ett bra utbud av både service, mat och shopping. Med bara några minuters promenad till gröna och blå T-bane linjerna och bushållsplatser som trafikeras av stomlinjebussarna 1 och 4 samt ett flertal andra bussar ligger fastigheten med perfekt läge även ur kommunikationssynpunkt.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.