Svarvargatan 18

Kungsholmen, Stockholm Se på karta

5 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Nej
Byggår
1932
Förening
BRF Mälarskutan
Om föreningen
Avgift
2 176 kr/mån
Pris/m²
83 333 kr/m²
Antal besök
1 888
Dagar på Hemnet
14

Belägen i en vacker fastighet med ett lugnt och skyddat läge finner man denna ytterst välplanerade trea. Lägenheten har stora öppna ytor, smakfulla materialval samt rikligt ljusinsläpp via generösa fönsterpartier.

Välkomnade entré med goda avhängningsutrymmen samt en stor klädkammare. På golvet ligger ett fint trägolv och väggarna är ljust målade. Vidare in i lägenheten finner man ett stort vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp via lägenhetens stora fönsterparti. Här får man med enkelhet plats för både soffa och matgrupp. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet som är smakfullt renoverat med mycket god förvaring- och arbetsytor. Via vardagsrummet når man även det stora sovrummet med plats för en dubbelsäng samt tillgång till förvaring. Innanför finner man ett extra barnrum eller ev arbetsrum. Perfekt för den växande familjen eller hemmakontoret. Badrummet ligger i anslutning till entrén och är fint inrett med badkar samt rikligt med förvaring.

Mycket stabil och välskött förening som äger sin mark (ej tomträtt). Här har man lyckats hålla fastigheten helt obelånad samtidigt som man fortfarande har 4 hyresrätter samt 1 lokal som har ett stort dolt värde samt ger bra extra intäkter till föreningen. Sammanfattningsvis en mycket stabil förening i en välskött fastighet.

Ett stenkast bort ligger Fridhemsplan, en av Stockholms lokaltrafiks viktigaste knutpunkter, där ni når tunnelbanans gröna och blå linje samt ett stort antal busslinjer, bland annat 1:an, 3:an och 4:an. Samtidigt har ni närhet till Karlbergs Slott och Kungsholms Strands vackra promenadstråk samt Västermalmsgallerians suveräna och ständigt växande utbud av shopping, restauranger och kaféer.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.