Lindhagensgatan 77

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun Se på karta

5 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1979
Förening
BRF Ängsknarren 2001
Om föreningen
Avgift
3 050 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
82 258 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en 3:a om 62 kvm en trappa upp i fastigheten med balkong i sydvästläge! Bostaden är trevligt renoverad och alla materialval har gjorts med omtanke och noggrannhet vilket resulterat i en genomgående mycket hög standard där inget lämnats åt slumpen. Den smarta planlösningen är fördelat på kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett kontor/barnrum, ett master bedroom, klädkammare och ett badrum. Denna genomgående, välplanerade lägenhet lämnar inget åt slumpen och erbjuder ett praktiskt boende åt de flesta!

Föreningen: Brf Ängsknarren 2001 är en äkta förening som äger fastigheten Ängsknarren 4 i Stockholm stad. Bostadsrättsföreningen består av 324 lägenheter, varav 292 st med bostadsrätt och 32 lägenheter med hyresrätt samt 31 lokaler. Föreningen upplåter även 186 parkeringsplatser och 13 mc-platser i fastighetens garage. Föreningen har mycket god ekonomi med låg skuldsättning om 2 086 kr/kvm enligt årsredovisningen 2021.

Området: Runt Thorildsplan bor man i skyddade kvarter med närhet till såväl natursköna områden vid Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand. Likaså badplatserna Fredkällsklipporna och Kristinebergsklipporna kan ni enkelt njuta av på sommaren. I närområdet har du ett bra serviceutbud i Lindhagens galleria med bland annat ICA Maxi, Systembolaget, apotek och restauranger. För den som gillar att promenera eller jogga så är det inte heller långt till promenadstråken som tar dig runt Kungsholmen.

Kommunikationer: Direkt närhet till tunnelbanans gröna linje på Thorildsplan som bara är ett stopp från Fridhemsplan alternativt blåa linje vid Stadshagen. Från Fridhemsplan tar du dig även enkelt till Bromma flygplats med flygbussarna. Vill du hellre promenera så når du Fridhemsplan på 10 korta minuter. Stockholm city nås med tunnelbanan på några enstaka minuter.

Luta er tillbaka och tillåt er själva att avnjuta ett fulländat hem i lugna Thorildsplan, nära kommunikationer, natur och service.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungsholmen

Kontakta mäklaren

Sanna Rihm

Bjurfors Kungsholmen
Mäklare Sanna Rihm, Bjurfors Kungsholmen
0738775772