Kommande

Kvarngränd 9

Kvarnholmen, Nacka kommun Se på karta

5 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 12, hiss finns
Byggår
2013
Förening
BRF Nya Kvarnen 1
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
4 927 kr/mån
Driftkostnad
11 400 kr/år
Pris/m²
67 384 kr/m²
Kommande

Mitt på Kvarnholmen, precis vid Stockholms inlopp med Djurgården rakt över vattnet, ligger denna moderna 3:a. Fastigheten är nybyggd 2014 med omkringliggande äldre, K-märkt bebyggelse. Här harmonierar det gamla med det nya, där du njuter av ett modernt boende inbäddat i en spännande industrihistorisk miljö.

Lägenheten är välplanerad med stora sociala ytor och modern öppen planlösning. Köket från Vedum är smakfullt och ljust med maskinpark från Siemens. Vardagsrummet är stort med gott om plats för soffgrupp. Barhänget mellan kök och vardagsrum ger en social koppling mellan rummen och gör att ljuset flödar in från två väderstreck. Den trevliga balkongen som nås från köket bjuder på ett soligt söderläge överblickande området.

I lägenheten finns det två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng och god förvaring. Det ena sovrummet har en garderobsvägg och det andra en klädkammare. Lägenheten bjuder också på ett smakfullt badrum med dusch och tvättdel. Genomgående är standarden mycket hög med enstavigt ekparkettgolv, målade ytskikt och stora fönster med fönsterbänkar i natursten.

Föreningen har två stora takterrasser varav den ena ligger högst upp i samma port. Takterrasserna har flera sittgrupper och en magnifik utsikt över havet, Djurgården och Stockholms inlopp i föreningen finns också festlokal och övernattningslägenhet. Garaget nås direkt från hissen.

Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i city. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården eller Lidingö/Frihamnen.

Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nacka

Kontakta mäklaren

Caroline Hazelius

SkandiaMäklarna Nacka
Mäklare Caroline Hazelius, SkandiaMäklarna Nacka
072-742 82 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.