Makaronigränd 7

Kvarnholmen, Nacka kommun Se på karta

7 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 9, hiss finns
Byggår
2014
Förening
BRF Nya Kvarnen 2
Om föreningen
Avgift
4 144 kr/mån
Pris/m²
92 244 kr/m²

- Gavellägenhet med magisk sjöutsikt.
- Bästa läget där du både kan ta del av soluppgång och solnedgång.
- Sällan till salu
- Stor balkong i söderläge.
- Hiss rakt ner till garaget

Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska lägenhet i absolut bästa sjöläge med generöst ljusinsläpp och sjöutsikt! Magnifik utsikt över Saltsjöns glittrande vatten i förgrunden och Stockholms vackra silhuett i bakgrunden. Från vardagsrummet njuter man året om medan löven på Kungliga Djurgården byter färger.

Denna lägenhet karakteriseras av stora öppna och sociala ytor, stora fönsterpartier. Lägenheten bjuder året om på ett härligt skådespeleri med allt ifrån vackra kryssningsfartyg till en himmel fylld av ballonger, härliga ljudet från allsång på skansen och självklart de oerhört vackra solnedgångarna. Här bor man såklart gärna året om men passar även perfekt att avslutet året på, då du har en magisk första parkett till nyårsraketerna!

Utöver den fantastiska lägenheten bjuds man på ren vardagslyx som exempelvis garage som man når direkt via hiss samt om man vill slippa trafik finns möjlighet att från kajen att ta båten in till centrala Stockholm som går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe!

Kvarnholmen är en helt ny stadsdel med väl bevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Här växer en boendemiljö fram med all tänkbar service, restauranger och butiker, barnomsorg och kulturella evenemang på första parkett vid Stockholms inlopp. Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken som kommer få nytt liv som områdets centrum.

Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi och Nyckelvikens naturreservat når ni enkelt på endast fem minuter via nya Kvarnholmsbron som förbinder de två stadsdelarna. Gångavstånd till populära, Restaurang Docklands, Restaurang J och Don Felice. Önskar du ta en promenad i de vackra omgivningarna har man nu byggt en strandpromenad som sträcker sig runt Svindersviken.

Kontakta mäklaren för mer information 0766310040!

Varmt välkommen till Makaronigränd 7!
OBS! Privatvisning möjligt.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nacka

Kontakta mäklaren

Neda Kusic

Fastighetsbyrån Nacka
Mäklare Neda Kusic, Fastighetsbyrån Nacka
0766-310 040

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas