Siloplatsen 4

Kvarnholmen, Nacka kommun Se på karta

5 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 11, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Silouette
Om föreningen
Avgift
4 678 kr/mån
Driftkostnad
7 800 kr/år
Pris/m²
72 778 kr/m²

Välkommen hem till denna exklusiva bostad anno 2018 i högt belägna Stockholms Lighthouse. Lägenheten ligger vänd mot havet och Stockholms inlopp med viss sjöutsikt och ett fint ljusinsläpp med stora fönster och en inbjudande balkong om 11 kvm. Det unika läget ger dig direktkontakt med farlederna in mot Slussen, där de gigantiska kryssningsfartygen passera på sin väg till och från Stockholm och på kajen en kort bit bort från huset ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan.

Lägenheten är välplanerad och har ett grundutförande av mycket hög standard med flera smakfulla tillval. Detaljer som genomgående vitlaserat ekparkettgolv, genomgående målade väggar och fönsterbrädor i natursten gör detta till en lägenhet att trivas i. Lägenhetens påkostade kök från Vedum går i en smakfull färgskala med rostfria vitvaror från Siemens. Liten köksö med sittplatser delar naturligt av köket mot vardagsrummet där fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man också lägenhetens mycket trevliga och stora balkong med den trevliga utsikten. Här finns gott om plats och här får man grilla.

Lägenheten bjuder också på två rymliga sovrum. Det större sovrummet har en stor garderobsvägg med skjutdörrar och det mindre har plats för ytterligare förvaring. I hallen finns också en rymlig klädkammare. Badrummet är smakfullt och väl tilltaget med enhetligt kakel på både golv och vägg som skapar en lyxig hotellkänsla. Här finns också en tvättdel med maskiner från Siemens, arbetsbänk och förvaring.

Som medlem har du även tillgång till en stor inglasad lounge högst upp i Lighthouse med bastu och relaxavdelning samt en bred glasad spång som inrymmer en festvåning. I föreningen finns också en övernattningslägenhet att nyttja och under markplan finns garage i tre plan.

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer bli en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokaler "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. Kvarnholmens centrum erbjuder fräsch Coop-butik och närservice som kemtvätt, apotek, vårdcentral, frisör och tandläkare. I och runtom centrum finns caféer och flera trevliga restauranger. Via Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometer där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. I närområdet finns även Sickla Köpkvarter ett charmigt centrum med stort butiksutbud, bio och stormarknader. För den aktive finns också en ca fyra kilometer lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron.

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka, ett flertal busslinjer trafikerar i området och du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtar vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller, cyklar kan medtas).

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nacka

Kontakta mäklaren

Caroline Hazelius

SkandiaMäklarna Nacka
Mäklare Caroline Hazelius, SkandiaMäklarna Nacka
072-742 82 00