Nyproduktion

Alörsgatan 4 B1101

Kvarteret klackskär, Östhammar Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Våning
2 av 5, hiss finns
Avgift
4 727 kr/mån
Pris/m²
26 188 kr/m²
Nyproduktion

Denna väldisponerad gavel 3:a har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum avdelat med en bardisk och ett fantastiskt ljusinsläpp från tre vädersträck. Från vardagsrummet når man den södervända balkongen med fin sjöutsikt. Två sovrum varav master bedroom har ingång till rymlig klädkammare med skjutbara väggar samt garderobslösning med skjutbara garderobsdörrar. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Kappseglaren hus 2 har fem våningar fördelade på 18 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar om 2-4 rum och kök. Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss i huset och förråd till varje lägenhet. Samtliga lägenheter har genomgående hög grundstandard med klassiska materialval. Planlösningarna är väldisponerade med en generös uteplats eller balkong i härliga sollägen. Som blivande boende i brf Kappseglaren har du möjlighet att göra tillval för att sätta en personlig prägel på just din lägenhet.

För er som uppskattar en vacker närmiljö med både natur och vatten är det här ett riktigt förstklassigt läge. Välkommen till ditt nya drömboende!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Norrtälje