Nyproduktion

Regeringsgatan 3 lgh 4-1402

Landskrona City, Landskrona kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Våning
5, hiss finns
Förening
BRF Applåden
Om föreningen
Avgift
4 201 kr/mån
Pris/m²
35 333 kr/m²
Nyproduktion

Sugen på att odla popcorngräs? Du kommer ha perfekta balkongen för detta! Kvällssol och vindstilla med en härlig innergård framför fötterna. Om morgnarna faller solen försiktigt in mellan gardinerna, skönt med fönster åt två håll tänker du. Köket är perfekt för ett avsnitt i Halvåtta hos mig, bjud gästerna att sitta utan att disken i köket syns. Applåd för det!

Inredning
Om vi börjar med köket kommer det från Marbodal. Standardinredningen är en vit lucka och en grå bänkskiva. Ett klassiskt kök där det finns många möjligheter att sätta till de inredningsdetaljer som skapar ett hem. Vill du lägga en slant på köket finns det förstås sten- eller kompositskivor att lyxa till det med. Tillsammans med ett antal val som inte kostar något.

Fortsätt in i badrummet. Du kan både tvätta och torka dina kläder i lägenheten. Värt en applåd, eller hur? Väggarna är helkaklade med stora vita plattor och golvet är grått. Inredningen kommer från Svedbergs, bra kvalité även här. I kommoden finns det gott om plats för alla rakapparater, plattänger och annat som är absolut nödvändigt. Du kan även välja färg på kommoden och golvet som ett tillval. Oavsett vad du väljer kommer operetten i duschen vara helt gratis!

Lägenhetens väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten och på golvet ligger en varm ekparkett. Perfekt glid för en ballerinauppvisning.

Parkering
Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage som finns under innergården, här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ.

Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt din gamla cd-samling om andan faller på.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad

Kontakt

Eric Klüft

Serneke Bostad
Mäklare Eric Klüft, Serneke Bostad
0701646732