Nyproduktion

Idrottsvägen lgh 1503

Landskrona kommun Se på karta

2 145 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
6, hiss finns
Förening
BRF Hemmaplan LA
Om föreningen
Avgift
3 776 kr/mån
Pris/m²
30 643 kr/m²
Nyproduktion

Behöver du ett hemmakontor? Då är denna trea om 70 kvadratmeter helt rätt!

I det kombinerade köket och vardagsrummet får du både plats med en svängom under matlagningen. Köket kommer från Marbodal med vita släta luckor med rostfria handtag. Bänkskiva av grå laminat med underlimmad diskho. Ovan arbetsytan sitter ett liggande vitt matt kakel, storlek 10x30 cm och under väggskåpen finns LED spotlights. Köket är utrustat med vitvaror från Cylinda (kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin).

Fönster i två väderstreck gör rummet ljust. Från Kök/Vardagsrum når du balkongen i öster. Här finner du även lägenhetens andra balkong. Modell mindre, som vi kallar stå-balkong (tillräckligt stor så man kan gå ut och ställa sig där). I master bedroom hittar man lägenhetens förråd som också är inredd som klädkammare. Kanske dags att sälja dykardräkten och istället ha en riktigt lyxig walk-in-closet? Lägenheten har också ett mindre rum som kan fungera som hemmakontor eller kanske rum för gäster?

Här finns ett genomgående parkettgolv, väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten.

Inredningsval
När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att välja den fasta inredningen i lägenheten. Vilka val som du kan göra finns visat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy inredningen i just din lägenhet.

Parkering
Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats, det är först till kvarn på parkeringsplatserna men det finns även gott om platser att ställa bilen på i området. Eller så tar du helt enkelt cykeln till tåget - bara några minuter bort. På gården finns cykelställ under tak.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad

Kontakt

Sebaedin Bekirov

Serneke Bostad
Mäklare Sebaedin Bekirov, Serneke Bostad
0733206644