Nyproduktion

LA Park - Höghuset

Landskrona kommun Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73,6 m²
Balkong
Ja
Våning
8 av 16, hiss finns
Avgift
4 000 kr/mån
Pris/m²
34 647 kr/m²
Nyproduktion

Unikt boende i park
LA Park är möjligheternas område. Inom LA Park kommer det uppföras ett 16-våningshus med milsvid utsikt, 15 moderna stadsradhus omgivna av en grönskande park samt fyra lägenheter i den anrika Överläkarvillan.
LA Park har ett boende för alla.

Området – Sjukhuskvarteret
Sjukhuskvarteret ligger i de centrala delarna av Landskrona. LA Park kommer att knyta samman Landskrona sjukhus med centrum och skapa en naturlig brygga. Närheten till kommunikationer är exceptionellt bra, du når Landskrona Station på ett fåtal minuter. LA Park kommer ligga mitt i en park med härliga träd och gräsytor. Att ligga i skuggan under ett träd på sommaren, eller en fika på en filt en härlig vårdag är mervärden som ingår om du väljer att bosätta dig på LA Park. LA Park kommer att tillföra området ett lugn och en oas att komma hem till.

Bakgrund - LA Park
Inom Sjukhuskvarteret har det skett stora förändringar under de senaste åren, bostäder att rivits för att ge möjlighet till att fler ska få ta del av platsens kvalitéer. Kvar står dock, den lika unika som magnifika, Överläkarvillan, en viktig del i Landskronas historia och stadsbild.
3Hus kommer att, varsamt, förtäta Landskronas siluett med ett 16-våningshus som kommer stoltsera sidan om Landskronas gamla vattentorn. Att släktdragen skall synas är en viktig del i utformningen. Att Överläkarvillan kommer kompletteras med stadsradhus, kommer skapa ett robustare kvarter med mer liv och rörelse.

Läget
Sjukhuskvarteret är under ständig utveckling. I landskrona händer väldigt mycket och väldigt snabbt. Nya stadsdelar tar form, stadsdelar förändras, framtida områden planeras. Runt Sjukhuskvarteren finns en trygghet med Landskrona Sjukhus och befintlig byggnation. LA Park kommer tillföra området cirka 74 ny moderna bostadsrätter med väldigt stor variation. Läget passar gammal som ung, familjer eller ensamhushåll. En plats för alla.

En plats att växa
Vi ser LA Park som en naturlig del i Landskrona. Här kan du växa upp i en trygg omgivning och när familjesituationen förändras kan du flytta inom området. Den breda attraktionen kommer skapa mångfald och samhörighet utöver det vanliga.

Husen
16- våningshuset kommer med sina mustiga och naturliga färgskalor smälta in i området. Den arkitektoniska grunden kommer från att huset är baserat på 4 olika stavar i 4 olika kulörer. Stavarna är sammansatta i en kärna som binder samman kulörerna. Kulörerna är hämtade i kringliggande byggnader. Stadsradhusen skapar en unik produkt för familjen som vill skapa mer tid åt sig själv. Enkelt boende med en lummig park utanför dörren där du kan njuta av din fritid. Överläkarvillan kommer fördelas på fyra unika lägenheter. Vill du bo i en lägenhet som inte finns på något annat ställe i världen, då har du hittat hem.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Nyproduktion

Kontakt

Anna Helsing

Bjurfors Nyproduktion
Mäklare Anna Helsing, Bjurfors Nyproduktion
0701646705