Norsgatan 6b

Leksand, Leksand Se på karta

1 195 000 kr

1 295 000 kr -8%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75,5 m²
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1963
Förening
BRF Grewesmühl
Om föreningen
Avgift
4 682 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
15 828 kr/m²

NYTT PRIS! Trevlig lägenhet i en attraktiv central förening!

I en central fastighet anno 1965 kan vi nu presentera en sällsynt möjlighet att förvärva en fin 3 rummare, i dagsläget omgjord att inrymma hela 3 sovutrymmen. Lägenheten ligger i väldigt populära BRF Grewesmühl och här är det långt mellan tillfällena lägenheterna saluförs.

Lägenheten som är attraktivt belägen med gångavstånd till det mesta erbjuder en god planlösning och goda möjligheter att skapa ert drömboende. Här finner vi ett renoverat kök, 2 bra sovrum, ett badrum samt ett rejält sällskapsrum med en vältilltagen storlek. Här har nuvarande ägare valt att dela av rummet och på så sätt skapa ett ytterligare utrymme för sovplats i lägenheten. Perfekt för familjen. Väljer ni att återställa detta erbjuds istället god möjlighet att rymma både soffgrupp och matgrupp.

Lägenheten som har blivit löpande renoverad i nuvarande ägares regi erbjuder vidare en praktisk inglasad balkong med generös storlek vilket skapar en ytterligare rymd till lägenheten samt möjliggör längre säsonger. På sommaren finns möjlighet att plocka bort glaset och njuta av västerläget in mot gården.

Här bor ni en trygg förening med optimalt läge med gångavstånd till affärer, restauranger och det mesta Leksand kan erbjuda, men ändå med närheten till de härliga promenadstråken kring Limsjön och naturen. Du finner även Dalälven och båthamnen ett stenkast bort.

Missa inte denna chans. Anmäl er till visningen redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Leksand

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.