Nybohovsbacken 97, 2 tr

Liljeholmen, Stockholm Se på karta

3 695 000 kr

3 895 000 kr -5%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Ja
Byggår
1962
Förening
BRF Tornen - Nybohov
Om föreningen
Avgift
2 346 kr/mån
Driftkostnad
5 000 kr/år
Pris/m²
52 042 kr/m²

TILLFÄLLE, FAST PRIS! RING FÖR VISNING.

Mycket välplanerad och ljus gavel-trea med nybyggd, stor balkong i söderläge, utan insyn, om ca 7 kvm med frånskjutbar inglasning.
Stort vardagsrum, två rymliga sovrum, helkaklat badrum och kök med matplats.
Mycket välskött förening med totalrenoverade hus.

VARDAGSRUM: Ljust, härligt rum med stort fönsterparti och ny, utbyggd balkong i söder med fritt läge. Balkongen är ca 7 kvm(!) med frånskjutbar inglasning, persienner, eluttag.
SOVRUM 1: Rejält sovrum med plats för bred säng och garderober. Linoleumgolv.
SOVRUM 2: Även detta sovrum är väl tilltaget. Linoleumgolv och tapetserade väggar.
HALL: Ljusa väggar och säkerhetsdörr. Stor garderobsvägg med överskåp.
KÖK: Fint kök med gott om skåp och förvaringsutrymmen. Bra matplats vid fönster. Vita skåpsluckor och vitt kakel ovan arbetsbänken. Linoleumgolv och ljusa väggar. Kyl/frys, spis/ugn, fläkt.
BADRUM/WC: Klinkergolv och helkaklade väggar. Fönster finns. Vägghängd wc och handdukshängare. Badrummet är renoverat ca 2005 i samband med stambytet. Förberett för tvättmaskin.

GYM, BASTU, RELAXAVDELNING, RENOVERAD ÖVERNATTNINGSLÄGENHET finns inom förening

BREDBAND via OWNIT

FÖRRÅD: Finns ett källarförråd tillhörande lägenheten.

TVÄTTSTUGA: Finns i föreningen

Inom föreningen finns dessutom en PERGOLA samt en riktigt bra och påkostad GRILLPLATS. Man har också låtit utföra fina planteringar av blommor och träd, en FRUKTTRÄDGÅRD samt en FONTÄN!. Allt för att ännu mer öka på trivseln och möjligheterna för sina medlemmar.

Nära Liljeholmsgallerian. Grönskande område med endast ett par hundra meter till hiss-bana som tar dig ned till Liljeholmstorgets t-bana, tvärbana och bussar.

Varmvatten ingår ej i avgiften. Kostar ca 150:-/mån beroende på hur mycket man använder.

Trevliga omgivningar kring husen är ett kännetecken här. Stora gräsytor och fina iordninggjorda gårdar samt nära till naturparti och promenadstråk bakom husen.

Husen ligger med närhet till både Aspudden, Liljeholmsgallerian och kommunikationer som t-bana, tvärbana, pendeltåg och bussar.

Med cykel är du inne i stan på 5 minuter!

Härligt närområde med bl a "Hälsans stig" utefter Mälaren och vinterviken. Här passerar du kolonilotter och flera mysiga caféer. Sommartid planteras även ädelfisk i sjön Trekanten (fiskekort krävs).

Vintertid cirkelplogas isen på Trekanten för alla skridskoälskare.

RENOVERINGSARBETEN PÅ HUSEN 2003-2006:
Byggnaderna har genomgående renoverats under 2003-2006. Tak har lagts om. Fasader har färgats om och renoverats. De flesta fönstren har bytts ut. Lägenhetsdörrar är utbytta mot säkerhetsdörrar. Allmänna utrymmen har målats. De flesta dörrar i källare och entréer har bytts ut. Nya skärmtak över entréer har monterats. Ny sopanläggning har tillkommit. Nytt bricklåssystem vid yttre dörrar samt delvis i källarplan och nytt bokningssystem via brickan till tvättstugorna har installerats. Ny elanläggning med nya elserviser, serviscentraler och stigarledningar. I lägenheterna är elen omdragen och ny gruppcentral med jordfelsbrytare är inkopplad. Värmesystemet har uppdaterats med ny fjärrvärmeanläggning och samtliga radiatorer har nya ventiler. Byggnaderna är stambytta med nya avloppsledningar ner till nedre källarplan samt nya vatten och varmvattencirkulationsledningar. Badrum är renoverade med kakel och klinker. Tvättstugor är nyrenoverade och maskinparken har mestadels uppdaterats.

Husen har genomfört bl a dessa renoveri

Läs mer hos mäklaren
Mäklarmäster