Nyproduktion

Blåsebergavägen

Limhamn, Malmö Se på karta

3 845 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Horisonten 1
Om föreningen
Avgift
4 407 kr/mån
Pris/m²
48 063 kr/m²
Antal besök
1 096
Dagar på Hemnet
15
Nyproduktion

Välkommen in i denna öppna och ljusa trea med en spektakulär utsikt över kalkbrottet. Under fina dagar blir balkongen en underbar plats för umgänge med familj och vänner. Dessutom njuter du av en öppen planlösning, bra förvaring och möjligheten att välja bort ett av sovrummen för ett ännu större vardagsrum.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob, ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna och en rymlig klädkammare. Intill ligger hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

De två sovrummen har båda ett rikligt ljusinsläpp från de stora fönstren mot gården. Det största har dessutom en lång skjutdörrsgarderob med plats för en hel del skor och kläder. Räcker det med ett sovrum i lägenheten? Då kan du välja bort en vägg och få ett större vardagsrum som tillval.

Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Det inbjudande rummet badar i ljus från de stora fönstren och rymmer både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta för dig som uppskattar att laga mat.

Utanför breder den stora balkongen ut sig. Med sitt härliga västerläge och utsikt över kalkbrottet blir den en given favoritplats för umgänge under sommarhalvåret, som gjord för mysiga bruncher och middagar med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss - vi hjälper dig hela vägen fram.

Läs mer om bostaden
Skanska Sverige AB, Region Nya Hem Öresund