Barlastgatan 28

Limhamns Sjöstad, Malmö kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Avgift
3 733 kr/mån
Pris/m²
39 408 kr/m²

Välkomna till Barlastgatan 28 på populära Limhamn!

Denna härliga trerummare ligger i Skanskas stolta Brf Lanternan på Limhamn.

Här bor du på Sjöstadens bästa läge på bekvämligt badrockavstånd till stadens mest populära dopp. Du bor granne med hamnbassängens glittrande och lugna vatten som vackert speglar sig mot den kalkstensvita fasaden. Fastigheten speglar likaså bostadens läckra lösningar med nutida tänk och inredningsdetaljer som inte ofta upplevs i nyproducerade bostäder. Här ges vi en fullträff där Skanska och nuvarande ägare verkligen lyckats på bästa sätt.

Planlösningen om tre rum och kök erbjuder stort master bedroom med walk-in-closet. Gediget badrum med kakel och klinker i tidlös stil med tvätt- och torkmöjligheter. Kök i modern vit tappning i anslutning till sällskapsytor i öppen planlösning där parketten flyter tröskellöst mellan ytorna. Väggytorna har dekorerats med modern väggpanel från välrenommerade Wood on wall från Helsingborg. Finsnickrat vitrinskåp för vinförvaring samt exklusiv vinkyl som snyggt integrerats i köksinredningen. Industriglaspartier inramar kontoret eller extra sovrummets väggytor i magasininspirerat utförande. Samtliga fönster i bostaden vetter mot den grönskade innergården vars fina trädgårdsanläggning erbjuder fina uteplatser med grönska från bl.a bambu och häftig cortenstål skapar en fin atmosfär. Vattenbrynet och hamnbassängen syns från alla fönster men avnjuts framförallt från fönsterpartiet som kan öppnas från golv till tak.

Bostaden är i toppklass, både vad gäller exteriören som interiören med smarta tillval erbjuds här ett boende med det lilla extra.

Välkommen till Sjöstadens trevligaste läge med gångavstånd både till butiker, trendigt matutbud från världens alla hörn. Här kan du njuta av härliga promenader med vackra vyer överÖresunds spännande vattenspel, höst, vinter, vår, som sommar. Kajen erbjuder badplatser, fik och båtplatsliv där vi långt in på hösten kan njuta av ett kvällsdopp likväl som ett morgondopp som kan avslutas med en härlig helgfrukost på St:Jakobsstenugnsbageri.

Detta är en perfekt lägenhet för den som ställer höga krav på kvalité, komfort och läge. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Bardia Ghasemi

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Bardia Ghasemi, Bjurfors Lund Centrum
0707950757