Kolsyregatan 5B

Limhamns Sjöstad, Malmö kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Glöda
Om föreningen
Avgift
6 856 kr/mån
Pris/m²
39 716 kr/m²

PRIVATA VISNINGAR ERBJUDS! Missa inte möjligheten att köpa denna fantastiska nyproducerade lägenhet perfekt belägen mellan hav och stad! Bostaden är ursprungligen tänkt som en fyrarumslägenhet och möjligheten att bygga till ytterligare sovrum är optimal om behovet finns. Idag har lägenheten 3 rum.
Här presenteras denna välplanerade och moderna bostad präglad av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med sin öppna och sociala planlösning, vackra enhetliga parkettgolv och elegans kombineras här stor estetik med komfort! På den stora balkongen har du utsikt över gården och Limhamns Sjöstads omgivning samt skymtar havet i horisonten.
Garagemöjlighet, övernattningslägenhet i kvarteret och nära till allt är ytterligare plus!
Här bor man med havet som granne samt optimala kommunikationer till Malmös andra delar. Nya Glasbruksskolan och nyöppnade ICA Supermarket på nära avstånd samt med kort promenad till Limhamns centrum. Du finner även Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana på nära avstånd. Ta en skön promenad längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen, eller varför inte luncha på populära Kajutan?
Söker du ett boende utöver det vanliga så är detta en bostad för dig. Välkommen att läsa mer i annonsen och boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Malmö

Kontakta mäklaren

Malin Strender

MOHV Malmö
Mäklare Malin Strender, MOHV Malmö
0766-455 718