Lindeborgsgatan 297

Lindeborg, Malmö Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1982
Förening
Riksbyggen BRF Alphusen
Om föreningen
Avgift
4 825 kr/mån
Pris/m²
22 722 kr/m²

Välkomna till familjevänliga Lindeborg och detta underbara hem som varsamt har renoverats de senare åren och som erbjuder en egen trädgård! Den perfekta bostaden för dig som vill ha bekvämligheten av att bo i en bostadsrättsförening samtidigt som du får villakänsla genom egen trädgård och inglasad balkong i soligt söderläge. Här kan ni flytta rakt in då nuvarande ägare löpande har renoverat lägenheten och även gjort vid utemiljön. Söderläget ger många sköna soltimmar att njuta av trädgård och balkong. Tack vare det milda klimatet vi har i Malmö kan man använda den inglasade balkongen stora delar av året. Att man dessutom har både hiss och egen garageplats gör saken än bättre. Närområdet bjuder på ljuvliga grönområden, perfekt för promenader och för dig med barn finns här flertalet lekplatser.

En välskött förening där man legat på en stabil avgiftsnivå, till våren kommer alla lägenheter att få nya fönster. Den egna trädgården kan man formge och plantera i enligt egen smak, nuvarande ägare har byggt ett trädäck vilket är perfekt för utemöblemang och bara sommarfötter. En häck och staket omger trädgården vilket ger en mysig känsla.

Lägenheten bjuder på ett smakfullt renoverat kök i sobra färger med full maskinell utrustning. Läcker fondvägg med stenimitation och tak med infälld spotlightbelysning. Det väl tilltagna köket ger en bra matplats och utgång till den inglasade balkongen. Balkongen har flitigt används vid familjemiddagar tack vare den rymliga ytan, söderläget ger sol från morgon till tidig kväll. Den senaste stora renoveringen som gjordes i lägenheten är badrummet som totalrenoverades 2014, här har man tagit tillvara ytan på ett bra sätt vilket gör att här både finns badkar, god förvaring och en smart mindre tvättmaskin. I badrummet finns även golvvärme och handdukstork. Lägenheten bjuder vidare på två rymliga sovrum som båda har plats för dubbelsäng, då rummen ligger åtskilda passar de även som tonårsrum. Båda sovrummen ligger på fritt läge vilket ger en privat, skön känsla. Vill man finns här plats för garderobsvägg. Lägenhetens hall bjuder på god förvaring i form av skjutdörrsgarderob och klädkammare.

Trädgården nås både från lägenhetens balkong och från markplan via en egen grind. Trädgården är som en riktig oas om sommaren och söderläget gör att växter trivs utmärkt. I trädgården finns ett eget förråd vilket är perfekt för trädgårdstillbehör och annat. I det egna garaget som endast kostar 150 kr/månad finns hyllplan för extra förvaring. Har man mycket tvätt finns en utmärkt tvättstuga att använda på markplan i huset. Det finns även ett gemensamt förråd där man kan ställa barnvagnar och en festlokal att hyra för större festligheter.

I närområdet finns egen ICA-butik, skola, två förskolor och vårdcentral. På Lindeborg bor man i ett lugnt och grönt område granne med Emporia och Hyllie med sina enorma utbud av shopping, badhus, arena och direkttåg till Köpenhamn.

En lägenhet som måste ses, varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City