Nyproduktion

Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 31)

Lindholmen, Göteborgs kommun Se på karta

8 435 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Ja
Våning
31 av 73, hiss finns
Förening
BRF Karlatornet 1:2
Om föreningen
Avgift
5 625 kr/mån
Driftkostnad
7 644 kr/år
Pris/m²
98 081 kr/m²
Nyproduktion

Högt över marken, med milsvid utsikt, erbjuds nu lägenhet 4110 till accepterat pris. Med ljusinsläpp från golv till tak samt balkong i söderläge, finns nu denna unika trea med bl.a. köksö och WiC. Bekanta dig med 4110, inspireras av våra exklusivt framtagna inredningsbilder unika för bostaden.

Nu har du möjlighet att köpa en trea på våning 31 i Nordens högsta skyskrapa med milsvid sikt fri från hinder. Bostaden andas exklusivitet och präglas av öppna ytor, moderna materialval och ett generöst ljusinsläpp genom fönsterpartier från golv till tak. Exklusiv inredning samt design av Nordens främsta arkitekter speglas i bostadens alla partier. Kök och vardagsrum är i harmoni med varandra och avskiljas av en stilren köksö som endast påträffas i ett fåtal lägenheter i Karlatornet. Balkongen med slående utsikt över Göteborgs stad där kända landmärken tronar upp sig, och vattnet med dess rika båtliv, fångar ens blick omgående när man kliver in i lägenheten. Sovrummen, två till antalet, är rymliga och lovar gott ljusinsläpp. Mastersovrummet erbjuder även en rymlig walk-in-closet (WiC) för ens alla tillhörigheter. Badrummet är noga inrett och erbjuder väggar och golv i ljusfärgad granitkeramik. Tvättmaskin och torktumlare är dolt placerade i badrummet bakom platsbyggda skåp i samma noga utvalda färgton som köksluckorna.

I Karlatornet bor du med tillgång till ett unikt serviceutbud från hotellet i samma byggnad - beställ rumservice direkt hem till lägenheten, boka städning eller ta hissen ner till hotellets gym, spa och restaurang. Till lägenheten ingår gratis gymtillgång för två personer. Här har du även medlemskap i bilpool, kylrum på entréplan för exempelvis hemkörning av matkassar, bio-/aktivitetsrum samt lobby med reception. På våning 69 kommer det även ligga en skybar med utsiktsplats som kommer vara tillgänglig för alla att besöka. Direkt nedanför väntar folkvimlet bland butiker, caféer och restauranger i det framtida Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel.

Karlatornet är starten på den nya spännande stadsdelen som tar form på Lindholmen med sina 245 meter och 73 våningar blir detta Nordens högsta byggnad. Här finns det ett stort utbud på hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Området binds samman med övriga centrum genom täta busslinjer och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren på fastlandet tar inte mer än 6 minuter.

INFO OM KÖP
Då bostaden är under byggnation kommer det inte vara möjligt att gå på visning. Informationsträff kan ske på vårt kontor. Kontakta mig vid intresse. Prel. tillträde november 2023. Exakt tillträdesdatum meddelas senast 4 månader i förväg.

Vänligen notera: Bilderna som är framtagna av kreatör Jenny Kristin tillhör bostadsrättsinnehavaren av LGH 4110 och får inte brukas av andra i marknadsföringssyfte.

För kontakt med Jenny Kristin, klicka på länken nedan.
Kontakt Jenny Kristin

Klicka på länken nedan för att komma till Serneke hemsida där du kan se läsa mer om projektet och se fler bilder.

Serneke Karlatornet

Läs mer om bostaden
Bjurfors Hisingen

Kontakt

Nathalie Karlsson

Bjurfors Hisingen
Mäklare Nathalie Karlsson, Bjurfors Hisingen
0733133680