Nyproduktion

Lodjursstråket 1 (Våning 36-37 Duplex)

Lindholmen, Göteborgs kommun Se på karta

9 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
94,5 m²
Våning
36 av 73
Byggår
2020
Förening
BRF Karlatornet 1:2
Om föreningen
Avgift
6 041 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
104 762 kr/m²
Nyproduktion

DUPLEX-HÖRNLÄGENHET-VÅN 36-37

Välkommen till en unik och rymlig trerumslägenhet i två plan. Bostaden är belägen i hörnläge på våning 36-37. Karlatornet blir med sina 245 meter Göteborgs första skyskrapa och Nordens högsta hus. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med genomtänkt design och tillgång till bland annat hotellservice, gym och takterrass.

Köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober varmgrå kulör, speciellt framtagen för Karlatornet. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. Och när du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Bostaden har två badrum, varav det första har ett runt badkar och ett stort fönster med utsikt mot hamninloppet. I båda badrummen är väggar och golv av ljus granitkeramik och detaljerna i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är belägna i det övre badrummet och placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i samma kulör som luckorna i köket. Bostadens fönster sträcker sig från golv till tak och den värms upp med genomgående golvvärme.

Hissen kan du också ta till garaget under Karlastaden eller till våning 15 där den gemensamma terrassen finns. I kylrummet på entréplan kan du hämta livsmedel du beställt på nätet. I tornet får till och med hunden sitt; välkommen till Karlatornets eget hundspa.

I månadsavgiften ingår värme, medlemskap i bilpool, utvändig fönstertvätt, tillgång till gemensamma faciliteter samt gym i hotellet. Tillgång till hotellservice och spa erbjuds mot tilläggskostnad.

Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Området binds samman med övriga centrum genom täta busslinjer och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren på fastlandet tar inte mer än 10 minuter.

Läs mer om bostaden
Västsvenska Fastighetsbyrån

Kontakt

Haris Pipic

Västsvenska Fastighetsbyrån
Mäklare Haris Pipic, Västsvenska Fastighetsbyrån
073-514 55 63