Nyproduktion

Hemfjällsvägen

Lindvallen, Malung Se på karta

2 345 000 kr

2 650 000 kr -12%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
44,8 m²
Biarea
1,7 m²
Avgift
1 641 kr/mån
Pris/m²
52 344 kr/m²
Nyproduktion

Den vackra byn Fjällbäcken är ett efterlängtat och exklusivt åretruntboende mitt i det magiska fjälläventyret. Byns moderna arkitektritade hus tar spännande inspiration från den klassiska svenska ladan och smälter naturligt in i landskapet. Fjällbäcken är något annat, något nytt och husens stora fönsterpartier öppnar upp för ljusinsläpp och fjällvärldens oslagbara vyer. Här vilar lugnet med äventyret runt knuten. Första etappen av Fjällbäcken består av 9 hus med totalt 56 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Lägenheterna är smarta och effektivt designade med gott om bäddar och härliga varma umgängesytor. Alla bostäder har stora ljusinsläpp och närhet till naturen utanför. Varje lägenhet har bastu och väl tilltagna uteplatser/terrasser som ger extra utrymme. Här flyttar man gärna ut på våren med grill och möblemang.

Fjällbäcken ligger på kort promenadavstånd (150 meter) från Söderåsen expresslift i Lindvallen. Härifrån når du alla backar i Lindvallen och alldeles intill Söderåsen express ligger Valles Skidland Sydpoolen med rullband och knapplift för de minsta åkarna och nybörjarna. Experium med äventyrsbad, bowling, bio och restauranger är öppet året runt och finns inom gångavstånd. Här kan du även unna dig en dag på spat.

SOMMAR - POOL - PADEL När sommaren kommer njuter du av soliga dagar vid områdets uppvärmda pool och härliga soldäck. Alldeles bortom husknuten hittar du flera vandrings-och cykelstigar som leder vidare ut i det soliga äventyret. Eller så stannar du kvar i området och spelar en padelmatch på Fjällbäckens egna padelbana. De långa sommarkvällarna njuts med fördel från uteplatsen/terrassen.

Just nu förbereder vi inför säljstart, anmäl gärna ert intresse redan idag för bäst service.

Under Dokument finns alla lägenheters planritningar för nedladdning (bofaktablad) här finner ni även situationsplanen.

*Renderingarna är vägledande och kan innehålla tillval. Byggherren förbehåller sig rätten att ändra i projektet om så behövs.

Läs mer om bostaden
Wise Fastighetsförmedling