Skogsfridsgatan 4A

Valla, Linköpings kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
2012
Förening
BRF Vallmon
Om föreningen
Avgift
4 508 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
35 833 kr/m²

I attraktiva Valla erbjuds nu en förtjusande markplanstrea i hus uppfört 2012 av JM. Här kan man verkligen slå sig till ro med ett påtagligt lugn och trivsam atmosfär. Bostaden har fönster i tre väderstreck och omges av en lugn innergård. Här kan ni njuta ynnesten av att ha er egen uteplats med ett perfekt solläge.

Smart planlösning med rymliga sovrum och vardagsrum/kök i öppen planlösning. Fräscht, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare.

Stabil förening med god ekonomi och en engagerad styrelse. Här erbjuds varje lägenhet en parkering, antingen utomhus, i carport eller garage (kostnad tillkommer).

Valla är ett trivsamt område med närhet till Universitetet och Gamla Linköping samtidigt som Linköpings city ligger på bekvämt cykelavstånd. För den som föredrar naturen ligger Vallaskogen i direkt anslutning till bostaden där en lite längre promenad tar dig vidare ut till Eklandskapet och dess underbara strövområden. I övrigt mycket goda busskommunikationer med övriga staden samt en matbutik några minuters promenad bort. Ett boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Einar Johansson

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Einar Johansson, SkandiaMäklarna Linköping
0735582591

Visningstider

  • 5
    dec
    Imorgon kl. 18:00–18:30
    Viktigt att du anmäler dig till visningen. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.