Nyproduktion

Linnéstaden- Brf Geologen

Linnéstaden, Kalmar kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 7, hiss finns
Förening
BRF Geologen i Kalmar
Om föreningen
Avgift
4 907 kr/mån
Pris/m²
34 720 kr/m²
Nyproduktion

Alldeles intill citykärnan i Kalmar hittar du Linnéstaden. Här får du ett bekymmersfritt boende med natursköna miljöer runt hörnet. Innergården bjuder in till en kopp kaffe i solen och omgivningen till rörelse eller shopping. Välkommen till ett modernt cityliv.

Här får du nära till allt. Stadsdelen utvecklas över tid och kommer att innehålla runt 700 bostäder, butiker och samhällsservice. En plats att bo och leva på, helt enkelt. Boendemiljön präglas av grönska med väl tilltagna ytor som inbjuder till rörelse, lek och avkoppling. I det här moderna boendet finner du mervärden som laddstation för elbilar och ett nybyggt utegym i angränsande parkområde.

I Brf Geologen hittar du ljusa, öppna lägenheter med stora balkonger och funktionella ytor. Storleken varierar från tvåor till fyror (58,5 till 111,5 kvm) med takterrass. Totalt byggs 44 lägenheter fördelade på två hus. Alla lägenheter i Brf Geologen har matt vitpigmenterat ekgolv, fönsterbänkar i kalksten och stilrent grått klinkergolv i hallen. Väggarna är målade i en ljust varmgrå ton som skapar helhetsharmoni. Inredningen är modern och funktionell, med smakfulla kontraster och gedigna material. Då tiden för att göra tillval gått ut är designlinjerna spikade för kvarvarande lägenheter. Denna lägenhet uppförs med designlinje Sober.

Föreningen kommer disponera 42 garageplatser till en kostnad om 800 kr/månad. I hus E går hissen hela vägen ned till garaget. För boende i hus D går man över innergården och ned i garaget via hus E.

Inflyttning planeras under kvartal tre år 2023.

I försäljningsarbetet tillämpar vi "först-till-kvarn-principen".

Läs mer om bostaden
Pontuz Löfgren AB

Kontakt

Marcus Lönnbom

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Marcus Lönnbom, Pontuz Löfgren AB
0702221753