Nyproduktion

von Fersens väg 4

Ljungsbro, Linköping Se på karta

2 417 625 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
94,9 m²
Våning
3 av 4
Byggår
2019
Förening
BRF Adamstorp i Linköping
Om föreningen
Avgift
4 089 kr/mån
Driftkostnad
15 504 kr/år
Pris/m²
25 476 kr/m²
Nyproduktion

Varmt välkommen till Brf Adamstorp - 60 st nyproducerade bostadsrätter i storlekar mellan två rum och fyra rum med boytor 73 m² till 102 m². En perfekt möjlighet för er som söker en bekväm och ny bostad med ett förträffligt läge i Ljungsbro. Föreningen består av totalt sex hus där tre av husen har fyra våningar och hiss. I dessa hus bor ni i smart planlösning och med balkong eller uteplats till lägenheten. I de tre andra husen finns de största lägenheterna där ni antingen bor i markplan eller en trappa upp. Lägenheterna ger er en genomgående hög standard, full maskinell utrustning, ljusa ytskikt och genomtänkt planlösning - nytt och njutbart i underbara Ljungsbro!

Husen har en genomtänkt utformning som gör att ni får ett flexibelt och trivsamt boende i många år framöver. Här lever ni ett bekvämt liv med ett hem som är helt nytt, fräscht och modernt.

Mer info hittar ni även via Borohus hemsida:
http://www.borohus.se/vara-projekt/kommande-projekt/brf-adamstorp-linkopings-kommun

Tätorten Ljungsbro ligger ca 15 km nordväst om Linköping och genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Längs med Göta kanal finns idag en populär cykelled och för den som vill kan kanalen korsas under en av Sveriges två akvedukter eller via en rullbro inne i Ljungsbro. Vid rullbron (Malforsbron) finns idag två nyanlagda gästbryggor och ett trevligt sommarcafé. I närheten av kanalen ligger Ljungsbro Folketspark och fritidscenter med simhall, gym och ishockeyrink under tak. Strax norr om Ljungsbro ligger det natursköna området Olstorp som erbjuder löparspår, mountainbikebanor, frisbeegolfbana samt vintertid skidspår. Några kilometer utanför Ljungsbro ligger även den fina Ljungssjön och inom cykelavstånd turistmagneten Bergs slussar.

I Ljungsbro centrum finns matbutik, pizzerior, frisörer, optiker, bibliotek samt en tobaksaffär. I området finns även fem skolor varav en fristående skola samt flertalet förskolor.

De flesta av hyreshusen i Ljungsbro är byggda på 50-talet då de uppfördes för att ge rum åt arbetarna som jobbade i chokladfabriken Cloetta. Cloetta har i stor omfattning påverkat den historiska utvecklingen av Ljungsbro som samhälle. Idag består Ljungsbro av en blandad bebyggelse av såväl bostadsrätter, fristående villor som radhus och hyresrätter. På senare år har även nyproducerade områden växt fram för att tillgodogöra det växande intresset för Ljungsbro som bostadsort med goda kommunikation och pendlingsmöjligheter till närliggande städer.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping

Kontakt

Visningstider

  • 27
    sep
    Idag kl. 15:00–15:30
    Bokad visning i visningslägenheten i hus 4. Infart från Kungsbrovägen.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.