Ljuskärrsvägen 87

Ljuskärrsberget, Nacka Se på karta

1 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63,3 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1972
Förening
BRF Ljuskärrsberget 1
Om föreningen
Avgift
3 259 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
31 517 kr/m²
Antal besök
3 471
Dagar på Hemnet
17

En av Ljuskärrsbergets finaste lägenheter är nu till salu! Stilrent renoverad lägenhet som förvandlats till en 3:a med öppen planlösning och exklusiva materialval. Denna lägenhet präglas av genomtänkta, påkostade detaljer och modern teknik.

Föreningen heter Brf Ljuskärrsberget 1 och är en välskött , solid sådan med god ekonomi och låga avgifter. Via föreningen får du som boende bland annat tillgång till ett tillhörande förråd, tre tvättstugor, två övernattningslägenheter samt en gemensamhetslokal. Det finns också en förskola, Fyren, som sedan juni 2019 drivs av Unike förskolor. Enligt uppgifter från föreningen så har förskolan för närvarande några lediga platser.

Bostaden är belägen i ett vackert och lummigt område i närheten av Saltsjöbadens Centrum där du finner butiker, bank, mataffär, vårdcentral, bibliotek etc. Intill lägenheten ligger Erstaviks naturområde med vacker natur och vackra Strålsjön. Här bor du med närhet till dagis, skola, tennisbanor och motions-/skidspår (Nacka-/Tyresöreservatet) och för den som gillar golf bor du granne med Saltsjöbadens golfklubb. Eller för den som önskar rekreation finner du den under en vacker promenad i grönområdet. I närheten finns fler badplatser, bland annat Lundsjön med bad- och fiskemöjligheter och skridskoåkning på vintern. Kommunikationsmässigt tar du dig enkelt till Slussen med både buss och Saltsjöbanan. I närheten ligger stationen "Tippen" som med Saltsjöbanan tar ca 25 minuter till Slussen (f.n. är Henriksdal slutstation p.g.a ombyggnation av Slussen). På sommaren finns det utemöbler och grillmöjligheter på gården.

En perfekt lägenhet för dig som önskar flytta in utan att behöva göra något. Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka