Alice Babs gata 46 H

Ljusstaden, Kalmar Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69,2 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Picknicken i Kalmar
Om föreningen
Avgift
3 550 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
25 289 kr/m²

Välkommen till ett bekvämt boende på våning två. Här bor du med egen ingång i loftgångs samt balkong med fina utblickar över Ljusstaden. Balkongen som vetter mot innergården är helt ljuvlig. Utsikt över föreningens innergård och poolområde. Föreningen skämmer bort dig och ungarna med pool och lekplats. Tillräckligt nära för att du ska kunna ha uppsikt från uteplatsen. Solen ges fritt spelrum från eftermiddag till solnedgång.

Bostaden stod inflyttningsklar 2017. Känslan av nytt och fräscht lever kvar. Genomgående för hemmet är härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck, trägolv, ljusa ytskikt och smakfulla tillval. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Hemmet disponerar cirka 69 kvm fördelat på tre rum och kök. Köket är modernt, stilrent och välutrustat. Badrummet är som man vill ha det. Helkaklat och smakfullt inrett! Njut av en tvättavdelning som heter duga. Sovrummen är smart planerade, ett mindre som gör sig utmärkt som kontor, barn- eller gästrum och ett större med förvaring i världsklass!

Du har naturen och Kalmarsund inom räckhåll. Mataffär, kommunikationer, skola och förskola nås med kort promenad. Färden in till city är kort och lättsam. Släng dig på cykeln och du är på Stortorget på 20 minuter!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.