Lech Walesas gata 42

Ljusstaden, Kalmar Se på karta

2 390 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
2018
Förening
Riksbyggen BRF Solgläntan i Kalmar
Om föreningen
Avgift
3 315 kr/mån
Driftkostnad
6 480 kr/år
Pris/m²
31 447 kr/m²
Antal besök
2 668
Dagar på Hemnet
10

Nu finns möjlighet att förvärva en bostad i omtyckta Ljusstaden! Välkommen till ett bekvämt boende i markplan med toppen läge!

Bekvämt belägen i markplan utan ett enda trappsteg ligger denna väldisponerade trea om 76 kvm. Två uteplatser, en stensatt i öst och en i perfekt västerläge med utökat trätrall och tillhörande trädgårdstäppa som omgärdas av buskar. I lägenheten inryms två sovrum, varav det ena med en generöst tilltagen klädkammare. Stilfullt, helkalkat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rejält kök och vardagsrum förenat i modern, öppen planlösning! Rymlig och välutrustad köksdel med bra förvaring och arbetsytor. Väl tilltagen yta för middagsbordet och generös vardagsrumsdel med många möbleringsmöjligheter.

Till lägenheten hör dessutom två förråd! Ett kallförråd i anslutning till uteplatsen på framsidan och ett varmförråd. I föreningen finns mycket fina faciliteter som festlokal, övernattningslägenhet, gym och lekrum för barnen. Välordnad innergård med gräsmattor, sittmöjligheter och grillplats.

Ljusstaden är ett omtyckt område med närhet till vacker natur, strövområden, golfbana, hav och gott om service med bl a förskolor, närheten till Hansa och Berga centrum. Låg månadsavgift om 3.316 kr/mån där ingår värme, fast avgift för vatten och hushållsel samt bostadsrättstillägg.

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.