Kommande

Lech Walesas gata 44

Ljusstaden, Kalmar kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Förening
Riksbyggen BRF Solgläntan i Kalmar
Om föreningen
Avgift
4 302 kr/mån
Driftkostnad
3 456 kr/år
Kommande

Nu finns chansen att förvärva denna fina bostad i omtyckta BRF Solgläntan! Här kommer du kunna njuta av två underbara utomhusplatser, en i norr vid ingången och en rymlig terrass i söderläge som bjuder in till avkoppling och socialt umgänge.

Badrummet är stilfullt helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Köket ligger öppet mot vardagsrummet och erbjuder generös förvaring och arbetsytor. Hela detta utrymmet är rymligt och har väl tilltagna fönster som ger gott om naturligt ljus och en härlig utsikt mot terrassen. Bostaden har även två välplanerade sovrum, varav det ena är utrustat med en större klädkammare.

Dessutom har du tillgång till två förråd, ett i anslutning till uteplatsen vid ingången och ett på ute på gården. Bostadsrättsföreningen har även flera härliga faciliteter i form av samlingslokal, övernattningslägenhet, gym och lekrum för de små.

I det trivsamma området Ljusstaden bor du i lugn och ro med närhet till förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, badplats, golfbana och natursköna motionsspår.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kalmar

Kontakta mäklaren

Ellen Andersson

Fastighetsbyrån Kalmar
Mäklare Ellen Andersson, Fastighetsbyrån Kalmar
072-078 05 40

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas