Dagermansgatan 4E

Löten, Uppsala Se på karta

1 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
HSB BRF 50 Dagerman i Uppsala
Om föreningen
Avgift
4 699 kr/mån
Driftkostnad
5 760 kr/år
Pris/m²
23 750 kr/m²
Antal besök
2 102
Dagar på Hemnet
10

Nu finns möjligheten att förvärva en trevlig lägenhet om tre rum och kök i omtyckta föreningen HSB Brf 50 Dagerman!
Här bor ni i ett lugnt och naturnära område i en bostad som är bekvämt belägen på markplan.

Bostadens yta fördelar sig på en välkomnande hall med klinkergolv och avhängningsmöjligheter, ett luftigt vardagsrum med ett vackert ljusinsläpp samt ett stilrent kök med gott om plats för matlagninskreativitét. Vidare så finner ni två rymliga sovrum samt två helkaklade badrum med hög standard. Bostaden erbjuder även en härlig uteplats i ett soligt läge!

HSB Brf 50 Dagerman är en trevlig förening med bland annat ett gym, tillgång till bastu och relax, festlokal, biljard, pingis samt en tennisbana. Inom området finns det även flera barnvänliga lekplatser med tillhörande uteplatser med grillmöjligheter.

Här bor ni nära det mesta och med ett optimalt pendlingsläge! Härifrån är det nära till både E4-påfarten, som tar dig mot Stockholm och Gävle samt riksväg 55 mot Enköping. Det finns även bra kommunikationer med buss. Intilliggande Heidenstams torg erbjuder mataffär, apotek, vårdcentral, frisör, gym mm. Fina promenad- och motionsspår finns längst von Bahrska häcken och Röborundan som dessutom inkluderar vacker miljö kring Gamla Uppsala högar. Belysta cykel- och promenadvägar finns till och från city och Uppsala Resecentrum, dit du går på ca 25 minuter - det går klart snabbare med cykel.

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Efter mottagen anmälan återkopplar mäklaren med ungefärlig tid för visningen. Inför helgen får ni sedan en tidpunkt för visning som är specifikt reserverad för ert sällskap. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.

Anmäl ert intresse till: [email protected] alternativt 076-854 96 85.
***

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019