Lings väg 92, 1 tr

Löten, Uppsala kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1984-1986
Förening
HSB BRF 71 Ling i Uppsala
Om föreningen
Avgift
5 346 kr/mån
Driftkostnad
6 400 kr/år
Pris/m²
25 094 kr/m²

I det barnvänliga området Löten finner ni denna fantastiska trean med inglasad balkong och genomgående fräscha ytskikt. Här är innergårdarna bilfria och det finns flertalet aktivitetsområden som lekplatser och fotbollsplan. Lägenheten erhåller hög standard och erbjuder en mycket trevlig planlösning.

Här kan du ta hissen från markplan en våning upp och kliver sedan in i en hall med goda förvaringsmöjligheter. Fortsätter du inåt i lägenheten möts du av det luftiga vardagsrummet med trevligt hörnfönster. Från vardagsrummet når du ett av de rymliga sovrummen samt når du även utgången till lägenhetens inglasade balkong härifrån. På balkongen har du ett insynsskyddat läge då denna vetter mot en av föreningens lekplatser. Styr du stegen vidare mot lägenhetens kök passerar du det helkaklade badrummet som präglas av modernitet. Innan du når köket har du även det andra mycket rymliga sovrummet som rymmer både säng, förvaring och annat möblemang. När du kliver in i köket möts du av gott om bänkyta och förvaring samt maskinell utrustning som kyl/frys, diskmaskin, integrerad ugn och induktionshäll. Här har du även plats för en större matgrupp.

HSB Brf 71 Ling är en stor och stabil förening. Mellan föreningens huskroppar finns stora partier grönska och området är fyllt av aktivitetsområden för barn. I föreningen finns även bastu, gym, gästrum, cykelrum, solarium och snickarlokal.

Kontakta ansvarig mäklare Rebecca Odhe för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uppsala

Kontakta mäklaren

Rebecca Odhe

Fastighetsbyrån Uppsala
Mäklare Rebecca Odhe, Fastighetsbyrån Uppsala
072-858 58 96

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas