Nyproduktion

Strandängsvägen 19

Lövudden, Härnösand Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Uteplats
Ja
Planerat tillträde
Inflyttningsklar
Förening
BRF Lövudden nr 1 i Härnösand
Om föreningen
Avgift
3 811 kr/mån
Pris/m²
22 931 kr/m²
Nyproduktion

I området Lövudden som ligger nära centrala Härnösand, planerar vi att uppföra 12 stycken 1-plans bostadsrättsradhus om 3 rok med ett otroligt fint läge intill havet. Inflyttningar våren 2022.

Här flyttar du in i ett helt nytt hus med färdig altan och gräsmatta samt ett utvändigt förråd. På framsidan finns uppställningsplats för bil och dessutom ingår en bilplats i carportlänga till varje hus.
Husen kommer att uppföras i trä av Svensk Husproduktion, med kvalitativa material såsom parkettgolv i ek, kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. Du har klädkammare och gäst-wc samt ett stort, helkaklat badrum med tvättstugedel. Uppvärmning genom vattenburen golvvärme och möjlighet att göra vissa tillval, som t.ex. braskamin.

I Brf Lövudden bor du ett stenkast från havet och med ett vackert natur- och kulturområde inpå knuten. Ett nytt villaområde endast två kilometer från centrum med fantastiskt fint läge vid Södra Sundet med ett grönt naturområde som ger stora möjligheter till friluftsliv. Några har redan byggt sina nya hem här och snart har du också möjligheten att få flytta in här, i ett nybyggt bostadsrättsradshus i ett plan. Kombinera det bästa av två världar, ett liv nära naturen och samtidigt cykelavstånd till centrala Härnösand!
Från Lövudden har kan du enkelt ta dig in till centrum med hjälp av buss, bil, cykel eller promenad. Buss nr 39 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum som ligger inom ca 2 km. För dig som pendlar med bil är det också ett strategiskt bra läge med närhet till E4:ans påfart.

Här vill vi skapa ett kvarter som bjuder in till att umgås, men där du samtidigt får din privata del. En egen uteplats med altan, färdig gräsmatta och buskage till angränsande tomt.

Observera att bilder inte är exakta.
Anmäl intresse om du vill veta mer!

Läs mer om bostaden