Klostergatan 10

Lund - Centrum, Lunds kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Biarea
64 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1890
Förening
BRF Klostergatan 10
Om föreningen
Avgift
7 053 kr/mån
Pris/m²
47 753 kr/m²

Nu ges en sällan skådad möjlighet att på egen hand skapa sitt drömboende på en av Lunds finaste adresser. Med historiens vingslag i bakgrunden upplåter nu BRF Klostergatan 10 denna blivande paradvåning i föreningens ståtliga sekelskifteshus. I den gamla fäktningslokalen på första våningen med magnifik takhöjd och fönster ut mot innergården finns alla de attribut som ligger till grund för att skapa ett modernt boende med en känsla av svunna tider. Tillhör gör också en del av källarutrymmet under lägenheten, perfekt som vinkällare eller varför inte keramikverkstad.

89 + 64 kvadratmeter står till förfogande. Uteplats i lugnt läge mot innergården. Lägenheten säljs i befintligt skick, så här är bara att sätta igång att riva, designa kök, badrum och ytskikt utifrån egen smak och önskemål. Arkitektritning med förslag finns att tillgå. Varje lägenhet har tillgång till en parkeringsplats om så önskas.

Här bor du med butiker, restauranger och citys hela utbud precis utanför porten. Innanför porten känns dock stadspulsen långt borta. Här bor den kräsna som vill ha nära till allt men som tycker om att njuta det stilla lugnet ibland. Suveränt läge för den som pendlar, mycket nära Centralstationen samt diverse bussförbindelser.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Väster

Kontakta mäklaren

Joacim Ernstsson

Bjurfors Lund Väster
Mäklare Joacim Ernstsson, Bjurfors Lund Väster
0701-646711