Geijersgatan 48B

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
1938
Förening
BRF Ejvind
Om föreningen
Avgift
4 827 kr/mån
Driftkostnad
5 000 kr/år
Pris/m²
37 609 kr/m²
Antal besök
2 386
Dagar på Hemnet
6

Varmt välkomna till denna 30-tals dröm, en perfekt bostad för dig som vill bo lugnt och naturnära med direkt närhet till Uppsala centrum. Här bor du med promenadavstånd till allt från butiker, restauranger, Centralstationen och gym till härliga promenadstråk efter Fyrisån eller Stadsparken.

Utöver en attraktiv planlösning präglas denna bostad med tidlösa materialval i symbios med det moderna. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med härliga ljusinsläpp via fönster i flertal väderstreck. Intill vardagsrummet finner ni ytterligare ett rum av generös storlek som idag används som hemmets matsal. Från matsalen nås även bostadens stora och möblerbara balkong i solläge. I anslutning till matsalen finner ni bostadens kök med goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor, diskmaskin samt matplats. Tack vare den delvis öppna planlösningen mellan matsal och vardagsrum bildas en härlig känsla av rymd och optimala sällskapsytor. Sovrummet är vältilltaget och har goda möjligheter till förvaring via två platsbyggda garderober. Vidare fördelar sig denna bostad på en öppen och välkomnande hall samt ett badrum. Tack vare att de tidstypiska detaljerna finns kvar i denna lägenhet har detta hem en generös takhöjd, välbevarade trägolv samt skjutdörrar i original.

På Geijersgatan 48B bor du med ett attraktivt läge i Luthagen med närhet till flera av universitetets fakulteter som t.ex. Ekonomikum, Blåsenhus, Engelska parken och BMC. Vidare bor du med bekvämt avstånd till Uppsala City och dess utbud, allt från shopping, Resecentrum och träningsanläggningar matbutiker samt trevliga restauranger. I Luthagen finns även trevliga parker samt närhet till det vackra årummet, här kan ni avnjuta trevligt häng vid bryggorna samt avslappnande promenadstråk längs med Fyrisån.

Missa inte chansen, Kontakta Adrian för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uppsala

Kontakta mäklaren

Adrian Javaher

Fastighetsbyrån Uppsala
Mäklare Adrian Javaher, Fastighetsbyrån Uppsala
072-858 58 96

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas