Hällbygatan 34A

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
BRF Stabbygårdarna
Om föreningen
Avgift
4 076 kr/mån
Pris/m²
33 701 kr/m²

Uthyrningsdel // Accepterat pris // Solpaneler // Lägre fast elkostnad // Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning! // Välkommen till denna välplanerade 3:a med uthyrningsdel i växande Stabby! En fin lägenhet med härlig balkong i bästa solläge och otrolig utsikt mot innergården. Lägenheten är uppdelad i en 2:a om ca 57 kvm och en 1:a om ca 20 kvm med varsin ingång. Perfekt att hyra ut för att få ner sig egen månadskostnad!

Lägenheten erbjuder gott om förvaring och genomgående ljusa ytskikt. Stilrent kök med diskmaskin och tvättmaskin, ljust och luftigt vardagsrum, rymligt sovrum med förvaring i klädkammare samt uthyrningsdel med pentry. OBS! Ett nytt modulkök till uthyrningsdelen följer även med lägenheten för framtida renovering! Fräscht badrum, samt en WC i uthyrningsdelen.

På Hällbygatan 34A bor du bekvämt med gott om service i området såsom livsmedelsbutiker, restauranger, bageri, gym, frisör och apotek. Bussen går precis utanför dörren och hela Uppsala centrums utbud finns på bekvämt cykelavstånd. För dig som pendlar med bil är läget kanon med påfart till Bärbyleden alldeles intill.

Börjetull är även en av fyra stadsnoder som enligt översiktsplanen ska utvecklas till regionala och lokala centrum samt knutpunkter för kollektivtrafik och stadsliv. Här ska det finnas gott om verksamheter, service och bostäder. Börjetull stadsnod ska utvecklas kring ett kommande läge för en ny tågstation mellan Börjegatan och Bärbyleden. Inriktningen är att stadsnoden ska utvecklas till ett levande centrumområde där kopplingen till den närliggande och expanderande innerstaden är tydlig och stark.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala

Kontakta mäklaren

Anna Flyberg

Bjurfors Uppsala
Mäklare Anna Flyberg, Bjurfors Uppsala
0708-61 25 60

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.