Ringgatan 19L

Luthagen, Uppsala Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74,6 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1977
Förening
BRF Elif
Om föreningen
Avgift
4 065 kr/mån
Driftkostnad
3 708 kr/år
Pris/m²
38 807 kr/m²
Antal besök
2 179
Dagar på Hemnet
28

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade trea belägen i populära Luthagen. Lägenheten bjuder på generösa ytor, bra arbetskök i anslutning till matplats och badrum med tvättmaskin samt goda förvaringsmöjligheter både i och utanför lägenheten. De stora fönsterpartierna gör att lägenheten känns ljus och luftig. Här finns en stor inglasad balkong i söderläge. Lägenheten är en genomgångslägenhet med loftgång in mot innergården där det finns en lekplats och utemöbler samt bärbuskar.

Föreningen Brf Elif är välskött med god ekonomi och låg avgift där carportplats ingår i avgiften. Föreningen har cykelförråd och tvättstuga och den trevliga innergården som är en del av en samfällighet har en fin lekplats med klätterställning och sandlåda samt att det finns utemöbler och grillmöjligheter. Utöver förvaringen i lägenheten finns det även två förråd tillhörande lägenheten.

Från lägenheten tar det 2 minuter till närmsta matbutik som ligger på samma gata, även Mimmi Ekholms plats ligger på promenadavstånd från lägenheten. Där finns matbutik, postombud, apotek, restauranger, café, och gym. I Luthagen finns flera förskolor och skolor och vårdcentral. Du har också nära till Stabbyskogen som erbjuder fina motionsspår och vacker natur och på cykel tar du dig till centrum på bara 10 minuter. Även cykelavstånd till Uppsalas Universitetsinstitutioner. Goda kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar mot både Västerås och Enköping. För dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an. Detta är några av fördelarna med lägenhetens läge i Luthagen.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala