Ringgatan 45B

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF 45 Barken i Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 644 kr/mån
Pris/m²
40 748 kr/m²

Välkommen hem!

Tack vare läget högst upp så präglas denna trea av ett fint ljusflöde och rymliga rum. De generösa 73,5 kvm rymmer en välkomnande hall med gott om förvaring, kök med plats för matbord, rejält vardagsrum, två rejäla sovrum varav en med utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol, helkaklat badrum med tvättmaskin samt torktumlare.

HSB 45 Barken har välrenoverade byggnader som genomgått bl a el- och stamrenovering samt fönsterbyte. Ekonomin är god och skuldsättningen per kvm under 1 500 kr vilket får bedömas som mycket positivt. Föreningen erbjuder sina medlemmar bekvämligheter som övernattningsrum, samlingslokal, motionsrum och bastu. Den stora innergården är en uppskattad samlingsplats för de som bor här vilket inbjuder till både
umgänge och lek.

I attraktiva Luthagen/Stabby bor du i mysiga kvarter med gott om lekplatser och närhet till barnomsorg och skolor. Mataffär, bank och annan service nns i kvarteret. Vidare nns vårdcentral, restauranger, café, mataffär och gym vid Mimmi Ekholms plats, några kvarter bort. Det är promenadavstånd till stadskärnan, och bilpendlaren tar sig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an. Naturen finner du runt knuten med elbelyst skid/motionsspår i Stabbyskogen, och fantastiska strövområden på de omgärdande fälten samt skogarna bortom det.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uppsala

Kontakta mäklaren

Mikael Lindström

HusmanHagberg Uppsala
Mäklare Mikael Lindström, HusmanHagberg Uppsala
0763248486