Nyproduktion

Argogatan 4

Malmö innerstad, Malmö Se på karta

6 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
92 m²
Avgift
4 763 kr/mån
Pris/m²
68 478 kr/m²
Nyproduktion

Gillar du sol, sällskap och terrasshäng? Då har du kommit helt rätt. I denna sociala trea kan du ha middagsbjudningar både inne och ute. Eller varför inte njuta av söndagskaffet på den stora terrassen? Du förstår nog vad vi är ute efter – detta är ett hem för dig som älskar att ha trevligt. Så enkelt är det.

Denna genomgående trea öppnar upp mot hemmets stora sociala yta. Kök och vardagsrum smälter samman i en riktigt ljus och härlig plats som avslutas i hemmets väl tilltagna takterrass med dubbla utgångar.

Från entrén når du hemmets första sovrum där du kan välja till en praktisk skjutdörrsgarderob. Utanför finns en extra skjutdörrsgarderob samt en gästtoalett. Längre in i hemmet når ett andra sovrum med en rymlig skjutdörrsgarderob. Intill sovrummet hittar du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Precis utanför badrummet har du en skjutdörrsgarderob med städskåp.

Läs mer om bostaden
Skanska Sverige AB, Region Nya Hem Öresund