Nyproduktion

Systerbrunnsvägen 11

Malmö kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Avgift
5 006 kr/mån
Pris/m²
37 609 kr/m²
Nyproduktion

Bonum 55+ lägenhet - Väldisponerad trea med hörnläge och inglasad balkong åt söder.
Lägenheten har stort ljusinsläpp. Här bor du bekvämt och modernt med hög standard på inredningen med kök från Marbodal och badrum från Svedbergs. Härligt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kommer du ut på den inglasade balkongen som gör det lätt att förlänga sommarkvällarna. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-WC. I det stora sovrummet har du en garderobsvägg så här finns gott om plats att hålla ordning och reda. Välkommen till din nya verklighet!

Nu har du möjlighet att köpa en lägenhet i Bonum Brf Sångstenen, Riksbyggens senaste tillskott på Elinegård med inflyttning i januari till mars 2023!

Som boende Bonum Brf Sångstenen har du nära till Limhamn Centrum, Hyllie, Kalkbrottet och Victoria Park. Läget är perfekt för dig som gillar en småskalig boendemiljö men med direkt närhet till storstadens alla faciliteter! Som grannar har du Elinelunds och Mossängens Koloniområden samt blandad bebyggelse i form av radhus, parker och flerbostadshus. På cykelavstånd når du fina bad vid Sibbarps Kallbad och Limhamns Småbåtshamn. Från Hyllie tar tåget knappa 10 minuter till Tringelns Station och Malmö C, och Köpenhamn nås på dryga 20 minuter.

Eftersom Bonum är Riksbyggens 55+ koncept finns en Bonumvärd i huset och du måste vara minst 55 år eller äldre för att kunna köpa!

En Bonumvärd finns till hands i föreningen på utsatta tider för att underlätta vardagen för dig som boende. I Bonumvärdens uppgifter ingår att samordna aktiviteter, men också att hjälpa till med utförandet eller beställandet av olika tjänster, skötsel av fastigheten och innergården. Han eller hon blir således ett välkänt ansikte att kunna vända sig till i föreningen.

En gemensamhetslokal finns att tillgå i föreningen, och i området finns service i form av mataffär och bra bussförbindelser till såväl Hyllie, Limhamn som Malmö City.

Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Mattias Jansson

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Mattias Jansson, Riksbyggen ekonomisk förening
073-500 93 04