Vänortsringen 52 (+55 bostad)

Märsta Centralt, Sigtuna Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
1989
Förening
HSB BRF Syrenen i Märsta
Om föreningen
Avgift
6 062 kr/mån
Driftkostnad
4 620 kr/år
Pris/m²
20 340 kr/m²
Antal besök
1 539
Dagar på Hemnet
27

Välkommen till denna trivsamma 3:a om 73,5 kvm i centrala Märsta. Detta är en förening där du som fyllt 55 år kan köpa bostad. Här bor du på 3:e våningen med 2 balkonger. En vetter åt norr och en åt söder. Här har man butiker och restauranger rakt över gatan på någon minuts gångavstånd. Det finns en inre reparationsfond om ca 23.000 kr som övergår på köparen i samband med överlåtelsen.
Bostaden har en mysig inglasad balkong intill entrédörren, härifrån har man utsikt mot centrum. Här är det skönt att sitta från tidig vår när solen börjar värma på. I entréhallen finns avhängningsyta. Köket har matplats för 4 personer intill fönster. Gott om skåp och en rostfri diskbänk. Två bra sovrum med 2 garderober i vardera rum. Vardagsrummet är ljust och trevligt med utgång till den andra balkongen. Badrummet har duschhörna samt tvättpelare. Här bor man bekvämt med närhet till det mesta.
Det här är en förening med hög trivselkänsla med gemensamma aktiviteter i Syrensalen för medlemmarna. Man kan också nyttja gym, tvättstuga och snickerilokal. Gästrum med sängplatser finns att hyra för de boende. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sigtuna/Märsta