Irisgatan 42

Mellringe, Örebro Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1967-1968
Förening
HSB BRF Slånbäret i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 887 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
16 607 kr/m²
Antal besök
1 824
Dagar på Hemnet
12

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

Hemtrevlig trea med kök från 2013. Två rejäla sovrum som båda passar bra till såväl vuxen som barn eller ungdom. Bekvämt med ett badrum (renoverat 2001) och även en separat wc (renoverad 2013). Gediget trägolv i hall och kök och parkettgolv i vardagsrum och i ett av sovrummen. Balkong i syd-/västläge med fri utsikt mot grönområde och träd. Perfekt läge högst upp i huset - du ser det gröna från träden men slipper få solen skymd!

Låg månadsavgift; 3 887 kr inkl värme, vatten, kabel-tv, fast elavgift och bostadsrättstillägg. Bredband via Telenor (250/250) ingår obligatoriskt för endast 125 kr/månad. Föreningen har gemensam mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen och att föreningen står för de fasta elkostnaderna. Till den aktuella lägenheten medföljer det en inre reparationsfond på 10 591 kr.

Brf Slånbäret är en stabil och välskött förening som med vägledning av HSB jobbar i rätt riktning mot långsiktiga mål som gynnar medlemmarna. Föreningen har en låg belåning, endast 803 kr/kvm och en belåningsgrad på 6 %. Föreningen äger marken. De har bland annat bytt tak, fönster och installerat säkerhetsdörrar. Här finns många fina gemensamma utrymmen, så som flera tvättstugor, bastu, samlingslokal, gym, bordtennisrum, hobbyrum, övernattningsrum och miljöhus. Barnvänligt område med bilfria innergårdar samt flera lekplatser och stora grönytor. I den omedelbara närheten finns ICA Eko-hallen och busshållplats. Med buss tar du dig smidigt till både city och Universitetet. Nära till Varbergaskogen och Karlslundsskogen med motionsspår.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Örebro