Irisgatan 96

Mellringe, Örebro kommun Se på karta

1 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
HSB BRF Slånbäret i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 909 kr/mån
Pris/m²
19 938 kr/m²

Välkommen till Irisgatan 96 och denna trivsamma 3:a i markplan med balkong. Bra planlösning med stort vardagsrum, två rymliga sovrum, ett ljust trivsamt kök samt både badrum och gästtoalett. Gott om förvaringsmöjligheter i stor klädkammare och källarförråd. Den rymliga balkongen nås från vardagsrummet och vetter in mot den lugna baksidan och här kan du njuta av kvällssolen. Detta är en mycket ljus och luftig lägenhet tack vare de stora fönstren i två väderstreck. Bostadsrätten är smakfullt renoverad.
3-fas uppdraget i lägenheten.
Brf Slånbäret är en populär, välskött och ekonomiskt mycket stabil bostadsrättsförening. I den låga månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även kabel-TV och bredband. Till lägenheten hör även en inre fond med drygt 3677 kr kvar att disponera för köparen. Det finns gott om p-platser att hyra, både utomhus och i garage. I övrigt finns gott om tvättstugor, ett gym med bastu, hobbyrum, pingisrum och gästrum att hyra för en billig peng.
ICA Eko-Hallen ligger i direkt anslutning till området. I närheten finns skola, förskola, vårdcentral, pizzeria och fina grönområden. I Varbergaskogen finns motionsslingor. I Karlslundsskogen finns motionsslingor, elljusspår och skidspår vintertid. Bra bussförbindelser till city.
Busshållplats till centrum samt Universitetet finns precis vid området.
I föreningen finns gemensamma utrymmen såsom uthyrningsrum, bastu, och gym. Gemensamma tvättstugor finns i källaren samt även ett eget källarförråd. Miljöhus för sopsortering finns på gården samt även cykel förvaring.
Föreningen har flera olika parkeringsmöjligheter för de boende, med möjlighet att hyra parkeringsplats, eventuell separat kö.

Välkomna att boka in er till visningen eller kontakta ansvarig mäklare Susanne Einarsson 070-324556 alt [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Susanne Einarsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Susanne Einarsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0703-24 55 56