Kommande

Svartviksslingan 51

Minneberg, Stockholms kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
1986
Förening
HSB BRF Tangen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
4 164 kr/mån
Pris/m²
80 219 kr/m²
Kommande

- Områdets mest påkostade lägenhet!?
- Totalrenoverad med exceptionell finish!
- Stor balkong i syd/väst
- 100 meter från Mälaren
- Våning 4 av 5
- Öppen och väldisponerad planlösning
- Fönster i tre väderstreck
- Två bra sovrum
- Mycket bra förvaringsmöjligheter
- Förening med mycket god ekonomi och som äger marken

***Kommande försäljning. Kontakta mäklaren för mer information samt möjlighet till förhandsvisning***

Eftertraktat klassboende 100 meter från Mälarens glittrande vatten för ett dopp i det blå. Stor balkong som bjuder på sol större delen av dagen, gavelläge med fönster i tre väderstreck och optimalt välplanerade kvadratmeter gör detta till ett mycket attraktivt boende.
Hela lägenheten har under 2022 totalrenoverats med mycket stor känsla för kvalité och stil. Jag har sålt bostäder i Minneberg i snart 17 år och detta är en av de absolut mest påkostade lägenheterna i området, kanske den mest påkostade! Med perfekt finish och exklusiva stilsäkra materialval blir det inte annat än succé. Kök med öppen planlösning, köksö och matplats som rymmer stora middagar. Luftigt vardagsrum och två bra sovrum. Badrum utöver det ordinära och dessutom mycket bra förvaringsmöjligheter med bl.a. walk-in closet. Missa inte denna pärla!
Gångavstånd eller några minuters busstur till Alvik med bland annat T-bana, som tar dig till city på ca 12 minuter, Tvärbanan, affärer, restauranger, gym, caféer med mera Vid torget finns Coop och sushirestaurang. I Minneberg och närområdet finns flera populära förskolor. Fem minuter till nyrenoverade Tranebergsparken med plaskdamm, gungor, studsmatta, lekplatser, skatepark, utegym, tennisbana, basketplan och fotbollsplan. Runt husknuten, ordagrant, finns badplatser och underbara promenadstråk längs både vattenlinjen och naturen samtidigt som stadens puls väntar på andra sidan bron. Det bästa av två världar helt enkelt! Stabil förening med mycket god ekonomi som äger marken och många faciliteter så som hela fem övernattningslägenheter, välutrustat gym, bastu, två festlokaler, fullt utrustat snickeri med mera.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Bromma

Kontakta mäklaren

Jimmie Rönnbäck

MOHV Bromma
Mäklare Jimmie Rönnbäck, MOHV Bromma
076-1763015

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.