Simrishamnsgatan 3B

Möllevången, Malmö Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns ej
Byggår
1907
Förening
BRF Jagten 2
Om föreningen
Avgift
3 613 kr/mån
Pris/m²
43 250 kr/m²
Antal besök
4 142
Dagar på Hemnet
5

Simrishamnsgatan 3 ligger som närmsta grannhus till Möllevångstorgets nordöstra hörna, ett stenkast från torghandelns myller. En fin gata med idel sekelskiftesfastigheter. Här njuter vi på högt läge i en fastighet från 1907 med fin översikt över gatan med en glimt av Möllevångstorget från balkongen.
Bakom porten mot innergården finner vi en soldränkt liten bakgård där vi möts av en härlig känsla av stillsamhet. Innergården erbjuder utrymme för cykelförvaring och intill en vacker äldre tegelmur lämnas vi sittyta och mysig grillplats undangömd bland föreningens odlingslådor och kryddträdgård.

Bakom ytterdörren erbjuds en mycket välplanerad bostad med ett fantastiskt ljusinsläpp genom hela tre stora fönsterpartier i vardagsrum/kök. Vackra detaljer såsom vitoljade brädgolv, fantastik takhöjd, stora fönsterpartier och lamprosett samsas med modernt renoverat kök och badrum. Detta yteffektiva boende har en genomgående planlösning fördelad över tre rum och kök i modern öppen lösning mellan kök och vardagsrum med fin balkong med utsikt mot Simrishamnsgatan som bonus.
Två bra sovrum med platsbyggd förvaring varav det med större golvyta som gör sig perfekt som master bedroom med utsikt mot den lugna innergården. Det andra är ett utmärkt barnrum eller arbetsrum med fönster mot Simrishamnsgatan.
Välkomnande hall med fin lösning mot vardagsrum och kök; där vi ges möjligheten att "gå runt i bostaden".

På Möllan bor du nära stadens utbud och i området är matutbudet varierande från jordens alla hörn, allt från falafel och små krogar till White Guide-listade restaurangen Lyran. På gångavstånd finns Folkets Park , S:t Knut ,Triangelns station och knutpunkten vid Södervärn. Här finns något för alla. Välkommen att se denna fina bostad på plats!

Interiör
Välkomnande hallyta med smart nicsh för avhängning av ytterkläderna. Ljuset speglas in mot de angränsande sekelskiftesfastigheternas fasader. Det höga läget i fastigheten bidrar med ett fantastiskt ljusinsläpp och här möts vi av de vitoljade brädgolven som är genomgående för hela bostaden.

Köket och hallen samt vardagsrummet ligger med spännande och optimal lösning med utgång till balkongen. Köket från IKEA breder ut sig och skänker gott om arbetsyta och skåpsförvaring. Stilrena materialval med bänkskiva i betongimitation, vita luckor och vitt klassiskt kakel som stänkskydd. Intregrerad kyl/frys och diskmaskin (IKEA), fläkt (IKEA) samt varmluftsugn från gram och spis från Bosch.

Vardagsrummet har gott om ljusinläpp och breder ut sig över en överraskande stor yta och har gott om plats för både soffa och matsalsbord som ger en fin avgränsning mellan köks- och vardagsrumsdel. Som extra plus erbjuds den mindre balkongen mot gatan.

Sovrummet mot gatan är ett perfekt barnrum eller arbetsrum. På golvet ligger samma fina brädgolv som i resterande del av bostaden. Gott om förvaring bakom garderobsvägg.

Sovrummet mot innergården är ett större rum som är optimalt som master bedroom. Här erbjuds vi gott om utrymme för dubbelsäng och möjlighet för förvaring.

Badrummet med stilrena val i form av grått klinker på golvet (golvvärme) och vitkaklade och vitmålade väggar. Kaklad duschhörna med glasdörr, vägghängd toalett handfat med badrumsskåp. Renoverat 2016 (dokumentation finns att se på visningen).

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.