Mjölnarens väg 10

Mölnlycke, Härryda kommun Se på karta

2 995 000 kr

3 250 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Biarea
5 m²
Balkong
Nej
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Smedjan i Mölnlycke
Om föreningen
Avgift
5 639 kr/mån
Driftkostnad
8 480 kr/år
Pris/m²
40 473 kr/m²

Bli den första att flytta in! Högst upp i huset med takfönster åt söder och härlig utblick kan du njuta av denna penthouse-lägenhet.

Nyproduktionens bekvämligheter får du på köpet i denna moderna trea med ljusa ytskikt och öppna ytor. Här bor du med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert kök med integrerade vitvaror, genomgående ekparkett och ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare

Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel vid Mölnlycke fabriker med närhet till både sjöar, badplats och naturreservat. Brf Smedjan ligger alldeles intill Wendelsbergs friluftsområde, med fantastiska promenad- och löparstigar som löper genom både parkmiljö och naturskog. Här finner du elbelysta motionsspår, utegym, frisbeegolf-bana, skogslek, grillplats, pulkabackar och dammar som lockar till bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Vid Landvettersjöns strand några hundra meter bort finns två fina badplatser, varav den ena, Frökens Udde, kanske är Mölnlyckes mest populära med fin, barnvänlig badstrand, lång brygga och hopptorn. Från Landvettersjön rinner vattnet under Mölnlycke Fabriker precis nedanför Smedjan och vidare ut i Massetjärn, som omges av en fin park med stora gräsytor och volleybollplan och på andra sidan tjärnen ligger padelhallen Östermalmshallen. I Mölnlycke centrum med caféer, restauranger, bageri, butiker, torghandel och flera stora matbutiker. Hemköp, Coop och en nyöppnad Lidl-butik ligger på bekvämt gångavstånd. Ett stenkast bort finner du en O'Learys sportsbar. Bara någon minuts promenad bort ligger flera gym, bl a Friskis & Svettis.

Med endast 700 m till närmsta busshållplats är det smidigt att ta sig kommunalt till centrala Göteborg. Dessutom planeras det också för en busshållplats precis i anslutning till Smedjan. Pendlingsmöjligheter med både buss och tåg finns även från tågstationen i Mölnlycke centrum och föredrar du att åka bil når du Korsvägen i centrala Göteborg på cirka 13 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Nyproduktion

Kontakta mäklaren

Daniel Stenberg

Erik Olsson Nyproduktion
Mäklare Daniel Stenberg, Erik Olsson Nyproduktion
0732-000911

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.