Myntgatan 109

Moröhöjden, Skellefteå kommun Se på karta

1 700 000 kr

1 900 000 kr -11 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
2
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Heden i Skellefteå
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
4 645 kr/mån
Pris/m²
21 250 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 3:a, på andra våningsplanet, med eftertraktad planlösning. Rymlig lägenhet med öppna sociala ytor och gott om ljusinflöde från generösa fönsterpartier.
Njut av västerläget från de fina balkongerna samt den fina utsikten mot grönyta och skog. Förslag finns för närvarande hos föreningen gällande utbyggnad och inglasning av balkongerna.

Tillhörande lägenhetsförråd om ca 8kvm samt matkällarförråd är belägna lättillgängligt i markplan i samma huskropp. Det finns flera gemensamma tvättstugor i området. I markplan finner vi även cykelförråd och källsortering. Parkeringsplats medföljer lägenheten och är obligatorisk.

Här bor ni i ett trevligt, lugnt och barnvänligt område där ni har tillgång till natur, elljusspår, tennis- och fotbollsplaner, livsmedelsaffär, postombud och mycket mer. Moröhöjden har en nybyggd förskola som blev klar år 2017. På Morön, ca 1 kilometer från lägenheten, ligger en helt ny skola, Floraskolan, som har förskoleklass upp till årskurs 9. Vid Floraskolan finns det även en stor idrottshall och en friidrottshall. Utmärkta kommunikationer till både centrum och Solbackens handelsområde. HSB Heden är en omtyckt och stabil förening.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Kontakta mäklaren

Mikael Berggren

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Mäklare Mikael Berggren, Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
+46703607364