Ahrenbergsgatan 26A

Munkebäck, Göteborgs kommun Se på karta

3 190 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1949
Förening
BRF Segelsömmaren
Om föreningen
Avgift
2 970 kr/mån
Pris/m²
49 077 kr/m²

I omtyckta Munkebäck, med närhet till natur och kommunikationer, presenteras nu denna fina trea i gavelläge med rymlig balkong med underbar eftermiddagssol. Här erbjuds en renoverad bostad med påkostade materialval, helkaklat badrum samt genomgående fräscha ytskikt. I vardagsrummet ligger den vackra originalparketten och genom resterande delar av lägenheten löper ett fint nylagt parkettgolv. Med en färgsättning i dov ton som får alla detaljer i lägenheten att sticka ut skapas en hemtrevlig känsla. Bostaden är välplanerad och därför mycket lätt att inreda.
Mycket stabil förening med god ekonomi som bl.a. bjuder på eget gym samt bastu. Snabbt bredband (1000 mbit/s) ingår i det obligatoriska tillägget till månadsavgiften. Här finns alla förutsättningar för att trivas!

Från Ahrenbergsgatan 26 har ni nära till bra kollektivtrafik som snabbt tar er vidare till centrum och andra delar av Göteborg. I närområdet finns ett stort serviceutbud med bland annat en välsorterad ICA Kvantum, nattöppen bensinstation, gymkedjan Sats och andra affärer som Torpavallen har att erbjuda. Vid Munkebäckstorget ligger apotek, mataffär, vårdcentral, fruktaffär och hållplats för kommunikationer. En liten promenad bort finner ni Kålltorps caféer och små butiker som är väl värda ett besök. Här har ni även nära till naturen och rekreationsområdet kring Skatås och Delsjön som bjuder in till en mängd olika fritidsaktiviteter, året om.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Kontakta mäklaren

Philip Jonsson

Bjurfors Bostadsrätter City
Mäklare Philip Jonsson, Bjurfors Bostadsrätter City
0733-73 74 77

Visningstider

  • 24
    okt
    Imorgon kl. 12:00–12:45
    Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.