Nyproduktion

Nabbensbergsvägen

Nabbensberg, Vänersborg Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Avgift
4 287 kr/mån
Pris/m²
29 518 kr/m²
Antal besök
330
Dagar på Hemnet
6
Nyproduktion

Här bor du som i ett radhus i miniformat – närmare bestämt i en toppentrea på 83 smarta kvadratmetrar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två uteplatser, fullutrustat kök, liksom badrum med tvättmaskin och torktumlare – det är bara några av fördelarna!

Innan vi kliver in passar vi på att inspektera din ena uteplats som bara väntar på att du ska inviga den. Kanske blir det här du kommer att njuta av morgonkaffet framöver? Men nu är det dags att upptäcka en lägenhet som är genomtänkt in i minsta detalj. Det märks direkt i den välkomnande entrén, med praktiskt klinkergolv och flera garderober. Ljuset från trädgårdssidan möter oss direkt i dörren och vi fortsätter in mot hemmets hjärta, men först, ett snabbt stopp på vägen.

Här har nämligen familjens privata utrymmen fått en separat del i lägenheten. Direkt vid entrén finns två lugna, sköna sovrum, det ena stort nog för både dubbelsäng och en hel garderobsvägg. Vi passar också på att kika in i det fräscha badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare, innan en härlig sällskapsyta tar vid.

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Till varje lägenhet hör ett eget förråd, en egen parkeringsplats – och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Johanna Sjöström

OBOS Sverige
Mäklare Johanna Sjöström, OBOS Sverige
070-290 86 01